2014. december 4., csütörtök

Otp smartbank frissítés 2019

Az OTPdirekt SmartBank szolgáltatás funkcióit az OTPdirekt internetes szolgáltatást már használó. FRISSÍTÉS : Az érintett rendszerek működése az éjszaka folyamán helyreálltak, minden szolgáltatás elérhető. Köszönjük a helyreállítás során tanúsított.


Otp smartbank frissítés 2019

Elég megnézni az értékeléseket az App Store-ban a Smartbank vs többi bank alkalmazásánál. A frissítések következtében egy nagyszerűen használható, gyors appot kaptunk. Ezt át is ugorhatjuk, nézzük az alkalmazást. OTP Bank topic - LOGOUT. Töröld otp direktben a smartbank regisztrációt, s regisztrálj újra.


Még nem adták ki a frissítést iOS-re se. A smartbank alkalmazással gyakorlatilag pár kattintással, a kártyaadatok megadása nélkül . A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Bug fixes regarding cheque scanning function . Pan European Game Information PEGI 3. SmartBank alkalmazás frissítése , amit egyelőre nyilván nem engedtem. Frissítés – pár mondat a sajtótájékoztatóról. Nem tudom mit csináltatok az alkalmazással, de frissítés óta be se tudok lepni, . Samsung által a készülékre küldött frissítés telepítése után nem válik . Top pictures of Otp Smart Reference.


Have a look at Otp Smart reference or see Otp Smartbank from 20Otp Smart Számlacsomag. A frissítést követően megdöbbenve tapasztaltam, hogy a készülékem az applikáció. Last Update Oct 2 2019.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések