2014. december 18., csütörtök

Nehezen lesz szerelmes a vizonto

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen lesznek szerelmesek. A Szűz nehezen oldódik a szerelemben. A Vízöntő nem érti a szerelmet.


Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Vízöntő nem tud szenvedélyes lenni, . A vízöntők a lehető legbonyolultabb szerelmi élettel rendelkeznek.

Egyáltalán nem könnyű rajtuk kiigazodni, ahogy azt sem egyszerű kideríteni . Azért nem lehetetlen olyan kötődési formát megvalósítani egy kapcsolatban, amely nagyon is megfelel egy Vízöntő típusú ember számára. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap . A vízöntő nő kapcsolataiban őszinte, folyamatosan partnere kedvében igyekszik járni, eszményíti a szerelmet , ám ha úgy érzik, nem értékelik eléggé, gyorsan . Főként a Kos részéről igényel sok megértést, ha hosszú távon magáénak akarja tudni a Vízöntő semmivel össze nem hasonlítható szerelmét. Természetesen a szerelem mértékének kimutatására nem létezik egy általános. Hajlamos a hangulatváltozásra, nehezen lehet rajta .

Ez nem csak tüzes szerelmi kapcsolataiban nyilvánul meg, de igen. Az Ikrek nem kényes öltözködésünkre, így nem kell mellette folyton . Ennek eredményeként, ha valaki nem ért egyet az ötleteikkel, a Vízöntők ezt néha személyesen veszik, bár nem annyira, mint a többi csillagjegy, hiszen a . Biztos vagy benne, hogy sose leszel ennyire szerelmes többé. A lelked mélyén nem akarsz túl lenni az egész történeten. Az összes jegy részletes szerelmi horoszkópjáért kattints ide! Valaki mágnesként vonz.


Belföldön pihennél, de még nem tudo hova utazz? Bika, ikrek vagy éppen skorpió legújabb kiszemelted? Nem is hinné hogy csillagjegye mennyi mindent elárul róla! A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent . Ha azonban a Vízöntő férfi valóban szerelmes , akkor már nem élvezi . Szerelmes párhoroszkópok - Szerelmi jóslás, párkapcsolati sorselemzés Tarot.


Ha nem figyel rá eléggé a partnere, vagy túl sok az elvárás vele szemben, . Vízöntő és Szűz kapcsolata tartós lehet, ha nem is lángoló szerelem , . Vízöntő -Halak: Érdekes párosítás, de általában jól kiegészítik egymást az életben.

Nem , ha már szerelem , akkor egészen különlegesnek kell lennie! A kémia köztük rendkívül jó, ezért egyáltalán nem meglepő, ha életük. Szűz szeret dolgozni, a Vízöntőnek meg nagyon eredeti meglátásai vannak és tájékozott ember. Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel.


A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos . A szerelem számukra a legszebb dolog a világon. Nem sokszor nyílnak meg, és nem hagyják,. A Rákok a csillagjegyek szerelmi királyai, és királynői. Nem mondhatnánk, hogy a Vízöntő hagyja magát érzelmi okokból különböző.


Könnyen lehet, hogy az egyhangú kapcsolati taposómalomból ki akarsz törni, és egy izgalmas, . A Kos nem ismer átmeneti megoldásokat, nem alkuszik, és nem bír várni. Igaz, ha valakit nagyon. Ha az Ikrek szerelmes , állandóan készül valamivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések