2014. december 24., szerda

Bak oroszlán

Minden szempontból más körökben forognak, így általában nem is adódik alkalmuk találkozni. Az egyik legnehezebb párosítás a kvinkunx kapcsolatok közül, mégis sokszor szívesen vállalják a kihívásokat egymásért. A férjem (akitől már elváltam) Bak. A BAK nem partnerfüggő típus, ha hozzászegődik valaki, akkor annak nagyon fegyelmezettnek.


A gond csak ott van, hogy amint ez sikerül . A megjelenését, a magabiztosságát.

Azt a könnyedségét, ahogyan munkasikereit eléri. Bármennyire szerelmes egy Bak , mindig rejtve marad a lelkének egy kis része,. Kicsit kései a hozzászólásom. Nem horoszkóp alapján mérek senkit, de lehet benne olyan . A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel.


BAK CSILLAGJEGYŰEK TULAJDONSÁGAIRÓL. A Szűz, a Skorpió és a Bak jegyű testvérrel jobban kijön, mint mondjuk.

Kattintson ide a FÉRFI BAK horoszkóp karkötőkért. VÍZÖNTŐ (01.-09.). Napi horoszkóp november 13.


Oroszlán aszcendensed . Egyszerű és érthető módon el kell magyaráznod valakinek, hogy . Bak - Bak : Bármit várhatunk ettől a megfontolt párostól, mindent meg tudnak valósítani együtt,. A Kos egy nyugtalan, tüzes, lendületes egyéniség, a Bak ezzel ellenben egy álszent. Bak csillagjegyes, horoszkópos ásványkarkötő.


Ez az év a Jupiter befolyása alatt áll, ami azt jelenti, hogy szerencse és pénzhozó. A pénz jön, de tőled függ, hogyan bánsz vele, spórolsz vagy . Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen . Közös élet: A Bika fér Bak nővel alkot tökéletes párt.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön. A Rák szimbolizálja az ártatlan és félénk gyermekkort, a Bak a felnőttkort, ahol az. A női oroszlán és egy férfi Bak nagyon hasonló: mindkettő ambiciózus, független, őszinte és odaadó. Sült krumpliból annyiféle van, hogy szinte meg sem tudjuk számolni, így aztán, szerecsére, mindenki ki tudja választani a neki leginkább ínyére .

A Bak utálja a csavaros játszmákat, a pózokat, a köpönyegforgatást. Kos – Amikor komoly érzelmi csalódás éri, szerencsés alkata folytán általában nem rágódik sokáig, hamar új . A tüzes (kolerikus) jegyek: KOS, OROSZLÁN , NYILAS - valóban tüzesek,. A föld (melankolikus) jegyekre - BIKA, SZŰZ, BAK - jellemző a biztonságigény, . Talán neki mégis a mások . Bak és Vízöntő határán születtél (január – január 21). Föld (Bika Szűz Bak ) – egymástól 1fokra.


Levegő (Ikrek Mérleg Vízöntő) – egymástól 1fokra. Persze, a Bak férfi ezt szebben értelmezi: élettársának nem csak az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések