2014. december 11., csütörtök

Juventus napoli tippek

Juventus napoli tippek

Az ex-vezetőedzők csatájában a Juve a favorit, mégpedig nem is véletlenül. Fogadás neve, Nyertes tipp , Odds. Háromesélyes mérkőzések! Udinese, –, Spal. Cagliari, –, Fiorentina.


Patreonon tudsz támogatni minket és több extra cikket is olvasni a TippKlub menű pont alatt. A Juve fenyegetése a Madridnak: Kell nekünk Mbappé és Haaland . A tippjátékban kizárólag oldalunk regisztrált tagjai vehetnek részt. Tilos a többszörös regisztráció, vagy más fajta csalás megkísérlése. Rögtön a bajnokság elején egy bajnoki cím szempontjából fontos mérkőzés.


Minél nagyobb ez a szám, annál valószínűbbnek tartják (tartották) a tippet a. Utolsó eredmény: 1-vs Parma. Erre a mérkőzésre még lehet fogadni, ezért a tippeket még nem láthatod. Atalanta - Dinamo Zagreb Man. Közösen megbeszélnék a kezdőtökét,.


Bár még csak a második fordulójánál jár az olasz bajnokság, nem kizárt, hogy az egész szezon legjobb meccsét játszotta szombat este a . Bremen-Schalke Bundesliga 1. Tipp : Melyik csapat nyeri meg mindkét félidőt? Real Madrid – odds: – Mindkét félidőt a Real nyerte. JUVENTUS - NAPOLI : október 2 . A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben,. Labdarúgás fogadási tippek.


Sportfogadás szakérto csapat által kielemzett legjobb tippmix tippek profi. Elhozta a Juventus a három pontot Nápolyból a labdarúgó Serie A 15. Barátságos Mérkőzés, Juventus F. Napoli – Juventus 0–(Higuaín 12.).


Juventus napoli tippek

Tottenham Hotspur, Tottenham Hotspur . Szállás, tippek és tanácsok Nápolyba utazóknak. A címvédő Juventus 1-0-ra győzött a Parma otthonában az olasz labdarúgó- bajnokság idei szezonjának szombat. EURÓPABajnokok Ligája - Csoportkör.


A tippverseny oldalán már elérhető a negyedik forduló programja, erre a hétre öt labdarúgó- és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések