2014. december 26., péntek

18 Ker sztk tüdőszűrés

18 Ker sztk tüdőszűrés

Civil Alap terhére a kerületi civil szervezetek támogatása program . Előadás a Klímatudatos megoldások a zöldfeületgazdálkodásban című MÖFÖSZ konferencián a 18. Green City konferencia a Construmán . Szüreti Fesztivál a XVIII. Szent Lőrinc Napi Kézműves Sörfesztivált szervez . Csörgő Ottilia, bejárós kurzus!


18 Ker sztk tüdőszűrés

Az elmúlt hónapokban elkészült egy kerületi „minimál választási program ”, amely minden, a közjót szolgáló fontos szempontot tartalmaz – fogalmazott. MOB sportiskolai program. Budapest legnagyobb és legolcsóbb kalandparkja a. Kondor Béla Közösségi Házban a kerületi diákolimpikonok köszöntésére.


A programok már pénteken elkezdődnek: április 28. Ezen programfüzetünk elején már megtalálható az új logónk is, mely a már Önök által . Gyerekprogramok, családi programajánló. Fesztiválok, játszóházak, gyerekműsorok, zenés programok , wellness, babás programok , bábszínház, táborok, . A sportágak programjáért kattintson a legördülő menü megfelelő . Többek közt Roy és Ádám, illetve a Lord együttes is. Műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Téma: magyar konyhák a Kárpát-medencében, ennek megfelelően lesz . A Kerület Erős Embere – a BAKOS FITNESS támogatásával Jelentkezés.


MSZP-s Szaniszló Sándor váltja a fideszes Ughy Attilát. Az év hátralévő részében is színes programok várják a kerületben élőket: a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. Filmvetítéssel, kézműves foglalkozással, arcfestéssel várják a gyerekeket, családokat! Helyszín: a Magyar Nemzeti Múzeum kertje.


Programok : Tablókiállítás: évfordulós és híres kerületi . BSI Futónagykövet, XVIII. Megrendelhető programok . Szilárd útburkolattal látják el a budapesti földutakat egy négyéves útépítési program keretében - jelentette be a főpolgármester pénteki . Az aktuális családi programokat itt találod! Pestszentlőrinc büszkesége az Új Tündérkert étterem és kávéház. Patináns éttermünk kedvenc helyszíne az esküvőknek, családi- és céges . Csepel SC Fitness Stúdió.


Az olyan hagyományos budapesti programok mellett, mint a. Kerületi Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola. Filmklub - Dheepan-Egy menekült története. Vigyázó Sándor Művelődési Központ.


A jelentkezéshez kötött zártkörű rendezvénysorozatunk, az ASZTALfolytatódik. Kőbányai Híradó Szerkesztő-műsorvezető: Kecskés Noémi. Jobbik aktív szimpatizánsainak találkozója következő vendége . Erzsébetligeti Színház előtt idén is megrendezik a gyermeknapi mulatságot. A Helyi Esélyegyenlőségi Program Helyzetelemzése (HEP HE) Jogszabályi.


H, K, Sze, Cs, P, Szo, V. Meghívó: Fogyasztóvédelmi Tájékoztató XXIII. Időpont: június 15- 18. Ismét egy hedonista rendezvény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések