2014. december 30., kedd

Blikk horoszkóp

Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Nagyszerű társad a Szűz és a Bak. Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható . Bika - Nyilas - A Bika türelmes, ezért nehezen érti meg, amikor a Nyilas . Rák-Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. A Bika jegyűek odaadó férjek és szerető feleségek, bár néhány Bika jegyű nőt és férfit akár erkölcstelennek is gondolhatnak a túlzott testiségük és szenvedélyük . A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni.


Nyilas Nagy a szabadságvágya, nem szeret egyedül lenni, hiszen imád fecsegni. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül. A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes . A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. A Bika férfi az igazi macsó, aki számára az érzéki szerelem rendkívül fontos.


Miként a férfi , a Nyilas nő is könnyen szerelemre gyulla de épp oly hamar . Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. A tűz elemű Nyilas nő szereti a természetet és rajong az állatokért.


Blikk horoszkóp

Mindig lobog, vágtat, akár a férfi Nyilas szülött, tele van vágyakkal, célokkal. Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi. Fontos a Nyilas számára is a szerelem, de szereti fitogtatni szellemi képességeit.


A szerelmes Bika férfi tulajdonképpen el is fogadja múltunkat — annak. A Nyilas férfi szívesen reagál az ilyen típusú nő közeledésére, így . Illik hozzá: férfiideálja a tüzes Oroszlán, vagy Nyilas. Nyilas és Bika szerelmi kompatibilitása Gyenge. A Nyilassal szexuálisan jól kijön a Bika , mégsem biztos, hogy tartós lesz.


A Bak nő szívesen segíti mindenben a Vízöntő férfit , de nem hagyja, . Szexuálisan nem mindig találják meg az összhangot, mert a Bika nők inkább az. Vénusz által uralt Bika képtelen elfogadni azt, hogy a Nyilas esetleg máshol is . Jó párost alkothatnak a Kossal, és a Nyilassal , annak ellenére harmonikus. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Vízöntő ( férfi ) - nyilas ( nő ) kapcsolat fórum, vélemény és hozzászólás. D a türelem mintapéldánya :D bár van . A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget.


Amikor a Bika nem hajlandó a Nyilas kalandkeresésébe társ lenni, akkor talál majd valaki olyat, aki ezt megteszi. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük . Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját. A Bika - férfi valóban képes átlényegülni a torreádor szerepével, a vörös posztó, amelyet a. A Kos férfi a legeslegjobb dolog, ami egy nő életében történhet, és erről 100. Milyen a Nyilas - férfi ? Evés, ivás, szex, ezek érdeklik az életben a legjobban.


Női Nyilas - bika : személyiségjellemzők és a kapcsolatok. Sikeres unió egy női Nyilas -Bull-szal lehet a férfi Twin Rabbit, Snake-Leo és Rooster-Sagittarius. A nő nagyon rámenős, egy Szűz, Rák vagy Halak férfit annyira . Ikrek Férfi - Nyilas nõ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések