2014. december 15., hétfő

Legfrissebb műholdkép

Látványos videó a legfrissebb műholdképekből, éjjel-nappal. Magyarország műholdképe a látható tartományból: Helymeghatározás a műholdképen. VividX műhold színesben képes olyan valós idejű mozgóképet közvetíteni, amiért bármelyik kormány.


A NASASoha nem látott módon . Forgalom Tömegközlekedés Kerékpár Műhold Domborzat. Ilyen jól lát minket az új figyelő műhold .

WorldView 3-as Föld-figyelő műhold által készített első képeket. Legfrissebb ajánlataink. A műholdak az egész Földről folymatosan küldik a felvételeket, melyek közül néhányat mi is elérhetünk az világhálón. Ezekből a műholdas adatokból szoftverek . A Terra műhold legfrissebb felvétele az Antarktiszról. Szege Élő időjárás műholdképek ! Hiányzó: legfrissebb muholdkep.


Válogatott Műholdkép linkek, ajánlók, leírások - Műholdkép témában minden!

Megbízható, ellenőrzött. A műholdképek alapján úgy tűnik, hogy Észak-Korea atomrakéták indítására képes tengeralattjárón dolgozik. Korábban ismeretlen perspektívából mutatta meg az orosz Elektro-L időjáráskutató műhold fotója a Földet.


Európa időjárási viszonyai. Míg a NASA a Blue Marble (Kék márvány) . A szatellitfelvételeket egy új műhold készíti, ami a korábban alkalmazott. A legújabb (jelenleg még pályára állítás előtt álló) európai műhold (MSG-2). Német weboldal a legfrissebb európai időjárási helyzetképpel, . Nagyon látványos műholdkép készült a Dorian hurrikánról. Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?


A Sentinel-műholdak ötnaponta megkerülik a Földet, közben nagyfelbontású képeket készítenek a szárazföldekről és a tengerpartokról a . A hidegfront mögött magasra tornyosult cumulonimbus zivatarfelhők „pamacsai látványosan kirajzolódtak és elkülönültek a műholdképen az Anatóliai-félsziget . Hozzáférés a poláris pályán keringő és a geostacionárius meteorológiai műholdak legfrissebb felvételeihez. A műholdkép az egér húzásával mozgatható, a nagyítás vagy kicsinyítés az egér görgőjével vagy a baloldali csúszkával történik. A térkép feletti kategóriákra . Falitérkép, poszter Műholdkép . Az Arkansasi Egyetem szakemberei egy olyan megoldáson dolgoznak, amely végre lehetővé teszi a több évtizedes, már rossz állapotban lévő .

A Fox News műholdképeket közölt a támadások pusztításáról, ezek. Mallorcán eltűnt magyarok - friss hírek a holttestről és a keresésről. Miért olyan fontos, hogy a Sentinel 2-B és a többi műhold megfigyelje a . Kísérje figyelemmel az oldalon található radar és műholdképeket.


Ide kattintva megtekintheti a legfrissebb infra-, és felhőtérképet. Utca-házszám szintű keresés - műhold képpel és térképpel. Budapest térkép és utcakereső.


A GOES-képességei lehetővé teszik, hogy a nyugati féltekéről percenként friss információkat kapjunk. Az Egyesült Államokról készült . A számokkal jelölt helyen a friss hó- illetve dérfoltok mesterségesek: ipari .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések