2014. december 12., péntek

Afrikai harcsa horgásztó

Egy tó , tele afrikai harcsával. Szép kis tó szerencsére inkább a tisztasága a feltűnőbb, mint a mesterséges jellege, én most egy . Az intenzív haltermelő telepeken nevelt afrikai harcsa természetes vizekbe nem telepíthető, de horgásztavain igen gyakori lakója. Farmer Horgásztó – Dunavarsány. Csuka Ponty csukafogás Ponty .

Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa , süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó , mely . A Harcsás-tóba mázsa kg-os átlagú szürke érkezett. Afrikai harcsa INGYEN ELVIHETŐ! Akasztói Szikiponty telepítése a Joó- tó Horgásztón ! A kis tó Polgár felől a templom rom után, a vasúti átjáró mögött található!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fogható . Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő hektáron elterülő horgásztó.

Minden Magyarországon honos. Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig hetente telepítünk. Ezen a héten mázsa afrikaiharcsa érkezik a tóba. Félegyházi Horgásztó - Füleki- Tó Szabadidő és Sporthorgász Klub. Szürke harcsa a Körösi úti horgásztóban.


Tisztelt horgász társak! Szeretettel várjuk a horgász vendégeinket. A délegyházi horgásztavak és horgászhelyek részleges felsorolása és ismertetője. Nyáron afrikai harcsa telepítés bővíti a hal állományt.


A horgásztó törpeharcsa mentes. A tóban kapitális méretű harcsa és ponty található , aki 30kg feletti . AFRIKAI HARCSA TELEPÍTÉS volt június 15-én, szerdán. Méretük: kg és kg közötti, gyönyörű harcsák! Az afrikai harcsa hátúszója feltűnően hosszú.


Formára nagyon hasonló a menyhal is, de állán csupán egyetlen bajuszszálat visel, hátúszója ellenben kettő van. Jakabka- horgásztó Sződ útvonalleírás: Sző Dózsa György úton, az iskolánál a.

Ismételten afrikai harcsa került telepítésre mindkét horgásztavunkba. Bicskei horgásztó és a Tatabányai Galambász Horgásztó március . Célunk egy minden igényt kielégítő horgászcentrum kialakítása . A Mai napon ujabb afrikai harcsa telepítés volt, 3-kg súly közöttiek 2kg összsúlyban! Gumihalas horgászata közben hatalmas agresszív kapása volt és meglepődve tapasztalta a partra csalogatás után hogy egy afrikai harcsa akadt a horgára. Gyönyörű, festői szépségű természeti környezetben terül el az ózdi horgásztó , amelynek kezelője immár jó néhány éve Borbás Péter.


Továbbá afrikai harcsa , compó, pisztrángsügér. Kisebb tokhalak, süllő, compó, pisztrángsügér, afrikai harcsa , keszeg. Bojlis horgászat ‎: ‎engedélyezett Napijegy váltási helyek ‎: ‎helyszínen, a halőrhá.


Szállás ‎: ‎db személyes faház. Strandi horgásztó honlapján (Pápa, Veszprém megye)! Víz típusa: Holtág Vízterület: (ha) GPS koordináták: 48.


Tórekordok: ponty: kg, amur: kg, harcsa: kg, afrikai harcsa : 1kg, . A Magdolna horgásztó Tápiószecső-Magdolnatelep és Tápiószecső. A hosszú hétvége előtt sikerült szereznünk. Megérkeztek az afrikai harcsák a Millér horgásztóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések