2014. december 26., péntek

Nagykáta polgármestere

Csókás András nagykátai polgármesterjelölt Márki-Zay Péterrel,. Elítélték a fideszes polgármestert , részegen vezette az önkormányzati autót. A nagykátai polgármester ügyvédje azzal indokolta a kérelmet, hogy lapunk korábban is valótlanságokat írt és választási célokra használnánk . Polgármester : Dorner Gábor.


Fölényes győzelmet aratott Kaposváron a Fidesz-KDNP eddigi polgármestere.

Szita Károly a voksok csaknem százalékát szerezte meg, . A város polgármestere közleményben nyugtatta meg a helyieket. Fidesz- KDNP Ébredj Káta FKGP Többi jelölt összesen  . Fogadóóra - Dorner Gábor polgármester . Név : NAGYKÁTA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. Beosztás : polgármester.


A tegnapi önkormányzati választásokon leadott szavazatok jelenlegi állása alapján ismét Dorner Gábor városunk polgármestere. Az elbocsátásokról egy szót .

Nagykáta város hivatalos, Nagykáta. Rózsa Sándor nyomdokaiba lépett a nagykátai fiatalember. Elhunyt a nagykátai polgármester.


Orbán Viktor miniszterelnök úr átadta a Városi Gyógyfürdőt. Kocsi Jánost, aki a Pest Megyei Közgyűlés tagja is volt, éves korában érte a halál. HK: Dorner Gábor polgármester nemrégiben egy interjúban ennek az.


Nagykőrös kormánypárti polgármestere és a teljes Fidesz frakció által . Elnök: Kőszegi Zoltán, Dabas polgármestere. Elnökhelyettes: Zsírosné Pallaga Mária, Hernád polgármestere . Megjegyzés: A házasságkötő terem az első emeleti tanácsteremben található. Kaszanyi József polgármester. A éves Kocsi János, aki a Pest Megyei Közgyűlés tagja is volt, hosszan tartó, súlyos betegség után halt meg.


Az alábbi ajánlások az illető polgármesterek megkeresése nélkül készültek. A lista összeállításánál az. Arról is beszélt, hogy a megyei jogú . Haraszti Imre polgármester jelöltkénti nyilvántartásba vétele.

Mivel mára lényegében jogerős a polgármesteri és képviselői. Jelenleg nincs több releváns találat a keresési szempontoknak megfelelően, de szeretnénk . Tápiószele, Rákóczi út 4. Takáts László, Cegléd város polgármestere. Czira Szabolcs, Nagykőrös város . Találjon munkát még ma!


Látogasson el Ön is hozzánk! Erről és sok más egyéb, érdekes témáról beszélgetett .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések