2014. december 18., csütörtök

Gyula programok 2019

Fesztiválok, rendezvények. Minden, ami a városban történik. Képünkön éppen az a több, . Bő szekund - Bősze Ádám.


Nemzeti ünnepünk az államalapítás és az államalapító Szent István király előtt tiszteleg.

Senki se mer egyedül élni Államalapító Szent István király ünnepe – Augusztus 20. AKTUÁLIS PROGRAMOK A KASTÉLYBAN. A GYULAI ALMÁSY-KASTÉLY. Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. Gyulán mindig történik valami!


Az ünnepi programok a várkertben lesznek. Ha ilyenkor jól esik, akkor a néphit szerint nagyon jó termés várható. A termés is fontos, de a jó hangulathoz csapadékmentes .

A Várszínház július elejétől . Kategória: Fotók, Hírek. Powered by – Designed with the . Valamennyi verseny és program látogatása ingyenes, arra minden érdeklődőt várnak. Békés megyei és békéscsabai programok. Egy hosszú hétvégén át több . A diákfesztiválon az izgalmas workshopok és menő koncertek is várnak, számos más program mellett.


Gyulasport – All rights reserved. A gyulai várba látogatók megismerhetik a várnak és környékének történetét, hősies védőik legendáit. Programajánlatok és aktualitások. A konferencia meghívója és programfüzetet innen letölthető. Családbarát gyulai szállás.


A Hunguest Hotel Erkel Munkácsy a gyulai várkertben, a csónakázótó mellett található. GYEREKPROGRAMOK délelőtti jeggyel is látogatható. EGYÉB PROGRAMOK ingyenes.


A programok napi lebontásban való megtekintéséhez kattintson az adott nap. NOVEMBER - DECEMBER 01.

Az elmlt ezer esztend sorn. Miniszterelnökség: a jó közigazgatás néha alakítja is a folyamatokat. Gyermekprogramok : Tóbiás és Balambér: Közlekedési élményprogramok . Mozaikok az adó és adóelkerülés történetéből. Rendkívüli zárvatartás!


Nagytárkányban rendezik meg az idei. Finom ételek, italok kóstolója, főzőverseny, zenei programok , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések