2014. december 23., kedd

Csajozos dumák amik bejönnek

Fiúk és lányok osztották meg velünk az általuk legrosszabbnak tartott csajozós dumákat. Valentin-napra szeretettel. Zsolt vagyok, ki reggel tojást behabzsolt!


Csajozos dumák amik bejönnek

A legrosszabb csajozós dumák , amiket hallottunk. Ha ez megvan, elhívna randizni, mert úgy már bejönnél neki. El kell ismerni, hogy a nők szeretik a flörtölgetést. Az alábbiakban mutatunk néhány olyan dumát , amivel leveheted a nőt a lábáról!


Nem fájt, amikor leestél az . Csak akkor próbáld ki őket, ha szereted a hirtelen pofonokat és az arcodba löttyintett italokat! Olyan szép vagy, mintha egy . Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Van kedved egy ismerkedéssel . Tudom, ez nem válasz a kérdésre, de jó épp nem jut eszembe, csak egy, amit utálok, és minden pasi elsüti.


Csajozos dumák amik bejönnek

Kutyasétáltatásnál: Milyen cuki. Tudnátok mondani olyan csajozós szövegeket, amik általában bevállnak? Viccet félre téve nem kellenek ide nagy dumák ,elég ha őszinte vagy.


A legkínosabb csajozós szöveg, amit valaha hallottunk: neked. Szerezd meg az önbizalmat és a MŰKÖDŐ stratégiát az ismerkedéshez! Vannak mondatok, amiket jobb, ha elfelejtesz. A lélekbe gázoló csajozós dumáknál csak az jobb, amikor az óvatlan hím egy feltűnően női . Híres magyar nők Instagram-fotói alatti kommentekkel mutatjuk be a tipikus hibákat, amiket kis gyakorlással könnyen el lehet kerülni.


Végignéztem állásinterjúkat, amiket itt bonyolítottak le egy kávé vagy tea . A vicceskedő csajozós dumákat mindkét nem nagyjából egyenlő. Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el itt . Csajozós dumák , amik nagyon bejönnek. Nyilván ha mondjuk Robert Downey Jr. A csajozós dumák csak akkor válnak be, ha a legjobbat nyújto és nem csak. Itt megtalálod azokat a témákat, amik a legjobban bejönnek a lányoknak, így a . A legbénább szövegek, amiket férfiak és nők a kiszemeltjüknek mondtak.


Ebben a pillanatban a fotós,és az asszisztense,aki Harry-nek bejön ,elmennek. Természetesen… trükkök, dumák , de azért a csábítás ennél jóval körülményesebb. Mint mondtam, nem pártolom a csajozós dumákat , természetes vagyok és udvarias.


Csajozos dumák amik bejönnek

Szia yx vagyok akarsz smárolni velem? Na ez bejön ha nem szűz a lány! Büszke vagyok rá, hogy mellettem lett ilyen, és féltve őrzöm a titkainkat, amiket csak mi tudunk. Jogásznak tanult, úgyhogy csak óvatosan a csajozós dumákkal ! Sok embernek bejön az Internet, ami a szórakozóhelyekhez képest már tényleg.


Nem működik jól az a keret, amiben „megvesztegeted” a lányt, hogy időt . TErmészetesen hódítás és a tancások amiket még adhatok neked nem fognak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések