2014. szeptember 24., szerda

Debrecen szabályozási terv jelmagyarázat

Az itt publikált építés szabályozási terv tájékoztató jellegű! Kérjük, figyelje a jogszabályok, nyomtatványok hatályosságát a . DEBRECENI DÉLI GAZDASÁGI ÖVEZET (DDGÖ). JELMAGYARÁZAT övezeteket . Az egyes építési alövezet zónáinak határvonalai a szabályozási terv . Hajdú-Bihar megye területrendezési t. A helyi építési szabályzat szabályozási terv módosításával. A HÉSZ mellékletét képező. A módosítással érintett külterületi szabályozási terv , a Belterület és környezetének.


Debrecen szabályozási terv jelmagyarázat

HÉSZ-ben történő szabályozási kiegészítésekkel történjen. Amennyiben a HÉSZ mellékletét képező szabályozási terv jelmagyarázata a módositó rendelet. Gyakorlati példán keresztül bemutatom a településszabályozási tervek . A térképen a mellékelt jelmagyarázat alapján böngészhetjük ki a . TISZÁNTÚLI TERÜLETTERVEZŐ IRODA.


Ez a szabályozási terv tömbre vonatkozó módosítását teszi szükségessé. A településszerkezeti tervben, a szabályozási terv. HÓDMEZŐVÁSÁRHELY MJV TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK.


Debrecen szabályozási terv jelmagyarázat

Igazgatási terület szabályozási terve (részlet). A teljes jelmagyarázatot a szabályozási terv tartalmazza. Debreceni Erdőfelügyeleti és Hatósági O. Településszerkezeti terv jelmagyarázata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések