2014. december 4., csütörtök

Fővárosi önkormányzat állás

Fővárosi Önkormányzat állások a Indeed. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ … Rákospalota, Pestújhely, Újpalota . Erzsébetváros Önkormányzat Bischitz Johanna Integrált Humán . A legfrissebb fővárosi önkormányzat és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább .

Friss önkormányzati állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Aktuális álláshirdetések, Érvényesség. Háztakarító, folyamatos.


Parkolóellenőr, folyamatos. Közterületi takarító, folyamatos. Könyvelő, pénzügyi referens .

A vezetői megbízás határozatlan időre szól, az állás azonnal betölthető. Találjon új munkát még ma! Karbantartó, kertész munkatársat keresünk. Esetmenedzsert keres a Napraforgó Család- és Gyermekjóléti Központ.


KERÜLET ÚJBUDAI POLGÁRMESTERI HIVATAL JEGYZŐJE GÉPKOCSIVEZETŐ MUNKAKÖRBE MUNKATÁRSAKAT KERES. A részletes állásajánlatokat lásd kattintás után vagy itt lentebb:. Polgármesteri Hivatal , Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Demens ápoló álláslehetőség Ápoló, gondozó álláslehetőség Vízszerelő álláslehetőség.


Kiemelten közhasznú alapítványunk várja adója . Köszöntjük karrier portálunkon, amelyen keresztül benyújthatja jelentkezését egy aktuális állásra vagy jelentkezhet adatbázisunkba! Két személyautó ütközött össze a fővárosban , Újpesten, a Tél utcában. Kerület Ferencváros Önkormányzata millió Ft vissza nem térítendő, Európai Uniós forrásból finanszírozott támogatási összeget nyert . Kérjük szíves türelmüket és megértésüket. Lakcímkezelés Lakcímkezelés.


Választások Választások.

Osztályvezető ápoló helyettes (Tovább). Szociális gondozó és ápoló (Tovább). Budavári Önkormányzat Hagyomány és megújulás. Dolgozóink közalkalmazottak, és béren kívüli juttatásokban is részesülnek . Belváros-Lipótváros Önkormányzata . Kerületi Önkormányzat Prevenciós Központ intézményvezetője vehette. Főpolgármesteri poszt, a kerületek többsége, fővárosi közgyűlés, . A jegyzői állás betöltéséhez kötelező a pályázat kiírása.


Városban, kerületben, a fővárosi önkormányzat és a megyei önkormányzat hivatalánál kötelező az . Békásmegyer Önkormányzata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések