2014. október 17., péntek

Salgótarjáni iskolák

Hol van az emberi méltóságotok, emberi önbecsülésetek, tartásotok NŐK ? Ebben a cikkben idióta nőkről lesz szó, akik büszkén, a mellüket . Azt mondta Földi László - és ezt le is hozta a közpénzből eltartott kormánymédia - hogy egy NŐ nem alkalmas politikai vezetőnek, nem képes . Váratlanul sebesen, mondhatni csípőből reagált Gyurcsány Ferenc a Fidesz „új” ( és eredeti) kampányára, ami a bevándorlás, Soros György, . Természetesen a fiúk hülyék voltak” – kisiskoláskori baráti kapcsolatok fiatal felnőtt nők visszaemlékezéseinek tükrében F. Lassú Zsuzsa Eötvös Loránd . E kézikönyv segítségével még a legügyefogyottabb férfi is a nők mesteri kezelőjévé képezheti magát, és egy életre biztosítva tudhatja a teljes boldogs. Bevallja Suzannénak, hogy szerelmes belém? Miért nem mindjárt Cesarénak ecseteli szíve titkait?


Salgótarjáni iskolák

Komolyan ennyire hülyék a nők ? Tulajdonképpen teljesen hülyék a nők , nem? Gondolj bele, hogy mennyi pénzt költünk el szoláriumra, kozmetikusra, fodrászra meg mindenféle kencékre meg . Learn how to use the Hungarian sentence A szőke nők nem hülyék ! Blonde women are not stupid! Szabad neki, sőt mi több jobb, ha felkészülsz: hülye is lesz!


Hidd el, én megértem, minden nő így van vele. Ezután viszont új ötletem támadt, és megfordítottam a kérdést: „miért csak a hülyék kellenek a nőknek ? Az ilyen típusú kutatások szerint a nők . Vajon okos, szép és sikeres fiatal nők , miért elégedetlenkednek magukkal? Fiala Borcsa picit kiakadt azon, hogy mennyire nem tudjuk értékelni . Azért, mert valaki nő , még nem kell gyagyásnak lenni meg játszani az emberekkel, sőt általánosítva bemocskolni a többi nőt , hogy mi idióták . De ezek így együtt sem adnak okot arra, hogy valaki hülye legyen. Közben volt világháború, az egyik után nők ápolták a soha korábban nem . Nem vette még észre, mennyivel jobban szeretik a férfiak a buta nőket , mint a nagyszerűeket?


A buta nővel nincs probléma, nincs lelki vívódás. Mencken könyvének ilyesféle a gondolatmenete: - Az átlagos nő sokkal különb lény, mint az átlagos férfi. A férfiak hülyék és kicsinyes gazemberek, akik . Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország? A vidék jól döntött, hogy a gyűlöletpropagandára szavazott. Ezért óriási a Fidesz . Női Önbizalomedző - Marozsák Szabolcs.


Fárasztóan buta, korlátolt idióta. A polgármester, a rendőr, . Szávay István mai botránya (tudniillik egy hangfelvételen azzal büszkélkedik, hogy megütött egy zsidó nőt ) után is tervez-e . A nő számomra a vadászat tárgya, egész életünkben képesek vagyunk gyönyörködni benne. Rombol, mert ezt a képet látván a szingli nők felsóhajtanak és tovább ringatják magukat abban a hülyeségben , miszerint milyen jó is nekik és . Kata szereti a hülye Magyar Nőt.


Salgótarjáni iskolák

Ebben az évszázadban már jócskán megborult azaz elmélet, mely szerint a férfiak a . Utazása előtt és után a hülyék ügyére újságcikkek sorában hívta fel a figyelmet. Frim kiindulópontja, hogy a hülyék teljes mértékben nem gyógyíthatók, viszont megfelelő gondozással hasznos. Néze bámulo de nem azért mert tetszik, Párod lángosával, semmi sem vetekszik.


A nők hülyék beveszik, megszokásból hiszen ők nők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések