2014. október 30., csütörtök

Informatikai gimnáziumok

Szak szakgimnázium - informatika ágazat. Online listát az összes magyarországi iskola. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is rendezünk iskolabemutató . Informatikai képzések - Szakközépiskolák, Középiskola kategóriában.


VIK Középiskola Esti gimnázium TIPP.

Napjainkban számos régi diákunk építi a jövőt az ország és a világ minden pontján. Az EU2K alternatív gimnázium , bilingual (valódi kéttannyelvű) képzéssel és digitális oktatással. Kívánságlistára teszem. Iskolánk több mint éve képez a híradásipar, a távközlés és az informatika területére szakembereket. A munkaközösség tagjai: Buday Endre, Lazányi Ildikó Mária, Lévayné Egyházi Piroska, Rabbné Miski Mária, Szűcs István, Tobak Mária, Zseli Klára.


Dusza Árpá - iskolánk volt informatika tanára - tiszteletére rendezett emlékverseny ötödik éve kerül megrendezésre. Az országos selejtezők . Válassz informatikai képzéseink közül!

Iskolánk informatikai , művészeti és humán területen számos képzést indít. A középiskolai évfolyamok száma: évfolyam. Alkalmazott tanterv: kerettantervekre épülő helyi tanterv . Emelt szintű matematika- emelt óraszámú informatika csoport. Felvehető létszáfő. Négy éven keresztül emelt óraszámú oktatás . Iskolánk több, mint 1éve áll Mosonmagyaróvár, a térség és fiataljainak szolgálatában.


Kapuink mindig nyitva állnak tanulni vágyók előtt! Rövid nevek : Katedra Középiskola, Katedra Általános . Az elméleti képzéshez szorosan hozzátartozik a megszerzett ismeretek . A versenyre csapat jelentkezett, így tanuló . Szakképző iskolánkban az informatika , az elektronika, a gépészet, a közgazdaság, valamint rendészet és közszolgálat, valamint honvédelem . Szakgimnáziumi keretek közt évente osztályt indítunk informatika ágazatban. Szeretettel köszöntjük a Lóczy Lajos Gimnázium honlapján! Kérjük, adójuk -ával támogassák a Lóczy Lajos Alapítványt!


Kedves Szülők, Látogatók!

Legyél te is kossuthos! INFORMATIKA – SZENT JÓZSEF CISCO ACADEMY. Képzési terv ( informatika ):. A Lovassy László Gimnázium magyaros munkaközössége pályázatot hirdet az iskola jelenlegi tanulói részére irodalmi művek alkotására.


Iskolánk szeretettel hívja és várja a mechwartosok soraiba a jó tanuló, szorgalmas, az informatikai vagy a műszaki terület iránt érdeklődő, idegen nyelvet is . Tantárgy: informatika . További információ a pédián található. Tehetséggondozó informatika szakkörök indulnak, Lego-robot programozás valamint Programozás Python-ban témákban. A műszaki informatika orientációjú osztály iránt érdeklődő diákoknak előkészítő foglalkozásokat tartunk minden pénteken órai kezdettel. Gépipariban folyó szakmai (gépészet és informatika ágazat), közismereti és nyelvi képzéseket, illetve a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések