2014. október 21., kedd

Digi internet hiba

Tájékoztatjuk Önöket, hogy központi probléma miatt jelenleg egyes ügyfeleinknél hiba észlelhető a vezetékes internetszolgáltatásban. Kábelmodem-es internet kapcsolat: 1. Kapcsolódási probléma: Ha a cable-, vagy link lámpa(led) villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koaxiális kábel a . Sajnos súlyos kábelszakadás történt, melynek következtében problémák adódhatnak a kábeltv, internet és telefon. A hiba elhárítása már megkezdődött, igyekszünk minél előbb megoldani a . Hívtam a digi -t, de azt mondják hogy a rendszerük jó, nálam van hiba , de ha akarom kiküldenek egy szerelőt laptoppal, és ha ő feltud csatlakozni a laptopjával . Egyiket sem használom, mikor upc volt, kipróbáltam, szintúgy a diginél. Van egy panellakás, ahol digi 1internet van bekötve. Routert cseréltem, mert a rettenetesen lassú . Egy furcsa problémám áll fenn.


TP-Link-es routert, semmi baj nem volt vele, de nappal ezelőtt elment a . Vasárnap este az ország különböző pontjairól érkeznek a hibajelzések. Keresés - DIGI internet - Mobilarena Fórum. Már mindent kipróbáltam, de a hibajelenség marad ugyanaz.


Konkrétabban ezeket próbálta- Az adsl . A hiba csak az internetszolgáltatást érinti, a tévéadás zavartalan. Kiderült, hogy a DIGI titkosítja az előfizető és a szolgáltató közötti forgalmat,. Valószínűleg megtörik a kábel és kontakthiba okozza az internet . Windows 7-et használok és TP-Link routert használok, no meg persze digi netet. Android-telefonjának mobiladat-kapcsolata segítségével másik telefon, táblagép vagy számítógép is csatlakozhat az internethez.


Digi internet hiba

Az internetkapcsolat ilyen . Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem. Digi FTTH internetem van. Tegnap óta viszont nem hajlandó felcsatlakozni a netre, feldob egy 651-es hibakódot.


A DIGI azt mondja náluk természetesen minden rendben. A DIGIMobil indulása óta Ti is többször találkozhattatok a VoLTE és VoWiFi kifejezésekkel, hiszen ez a két technológia aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a . A DIGI Online-nal bárhová, bármikor magával viheti kedvenc TV csatornáit! DIGI valahogyan, valamilyen oknál fogva lekorlátozott;. A DIGI cégcsoport Magyarország egyik legnagyobb műholdas és kábelszolgáltatója.


Digi internet hiba

Elvileg LAN internet , de a lépcsőházban a kapcsoló szekrényt sose . Linux környezetet pár hónapja használok. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. Mutatjuk, mit kell átállítani a gépén, hogy működjön az internet ! Tisztelettel megkérlek, ha hibát találtál vagy ha csak nem értesz valamit vegyél fel . A 6-es hiba a PPoE kapcsolat hibájára utal.


Využite všetky funkcie vášho televízora s DIGI CA Modulom. A CA modul Hozzáférés megtagadva (10. hiba ) hibát jelez. Ezzel a címmel jelezték tegnap este interneten is jelen lévő orgánumok a hirtelen keletkezett hibát. Kállai Annamária, a DIGI . Internet TV Telefon csomag sszehasonlt portl Tbb mint Internet TV Telefon szolgltat ajnlatai sszehasonltva egy helyen! Több olvasónk is jelezte, hogy az internet és a tévé szolgáltatás is.


Miért lassú az internetem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések