2014. október 30., csütörtök

Porfestés bonyhád

Tervezés, gyártás bonyhádi telephelyünkön történik, ahol 10. Hazánkban az elsők között jelentünk meg magas . PERE és Társa Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Kft. Cégünk rövid határidővel vállalja bármilyen fémfelület porszórását. Egyik fő profilunk a különösen nagy akár 12m hosszú termékek porfestése.


Porfestés bonyhád

Cégünk fő profilja a festéstechnológiai berendezések gyártása és forgalmazása valamint a bérfestés. Elektrosztatikus porszórást, porfestést vállalunk minden széria nagyságban és minden színben. CZIBERE IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT. Bonyhádi cégeket és vállalkozásokat.


Részletes cégadatlap . Kemencéink a bonyhádi Elektroszinter Kft. Porfestés , szinterezés és felületkezelés. Az elektrosztatikus porfestés , . Hiányzó: bonyhád puwe. Egyedi fémszerkezetek festését is rendszeresen végezzük: gépvázak, burkolatok, lakásfelszerelési cikkek, kovácsoltvas kerítések, fémbútorok, . Kívülről nem látható ez a csatlakozás.


Porfestés bonyhád

TelefonszáMUTAT, Bővebben. Címkék: porfestés , porszórás. Tolna megye keresésre adott találatai.


Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést. Kulcsszó: fémtömegcikk fém irattároló szekrény bovas .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések