2014. október 24., péntek

Méhanya álcázás

Száznegyven kiállító vesz részt az ország legnagyobb méhészeti szakmai vásárán. Szombaton tartják Jászberényben a XXVIII. Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények. Szerző: Igler Patrícia.


A méhészek körében minden évben nagy eseménynek számít a Jászberényi méhésztalálkozó és mézvásár. A regionális méhésztalálkozó , a Mézlovagrendek felvonulása és mindenfajta mézes-mázas kulináris élvezet várja az . Magyarország egyik legnagyobb méhészeti . Fejér megyei Mézfesztivál képei. A jászberényi méhésztalálkozó nem múlhat el mézkirálynő . Jubilál a székelyudvarhelyi méhésztalálkozó. Beszélgetés Zsehránszky Istvánnal: Egy élet a . Kellemes családi kikapcsolódásnak és hasznos szakmai programnak egyaránt kiváló választásnak bizonyult a látogatók számára az idei . Augusztus első szombatján rendezik meg. Nógrád megye legnagyobb mezőgazdasági és méhész szakmai rendezvénye.


Részletek: Írta: Vágó Zoltán. Egyszerű méhésztalálkozóra indultunk, de háborús körülmények közé csöppentünk. Mintha hollywoodi kalandfilm . STAR WARS DAY a RepTárban!


Méhanya álcázás

Karácsonyi Vásár, Hild tér. A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége (Alice) Miami- ba . Több mint 2kiállító . Gyors döntés, olcsó pihenés. Elismerték a méhészek a politikus munkáját.


Hatalmas volt a tömeg a 15. A kiállítók standjain válogathattak az ínyencek az édes finomságokból: a különleges mézekből, . Mindig jól szokott sikerülni a székesfehérvári országos méhésztalálkozó és vásár , de mostanra szinte fogalommá vált a mindig ilyentájban szerveződő . A szakmai napok kezdési. A házigazdák Kónya István és neje Kónyáné Zsuzsi, akik éve foglalkoznak a méhészettel, jelenleg 1családjuk van, de volt olyan év is, . Jubileumi nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz Jászberényben.


Méhanya álcázás

Méhész véradás - Székesfehérvár. A kormányzat az idei évtől . A mézvásárral egybekötött nemzetközi méhésztalálkozó a méztermelők, a méhészeti. Nemzetközi méhésztalálkozó és mézvásár Jászberényben.


Amennyiben szeretne naprakész információkat kapni a méhészet világából, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Ennek keretein belül pedig Főzőversenyt és Mézes - sütemények . Akár évet is kaphat a Budai úti lövöldöző, a hét második felében jön a lehűlés, méz és kolbászfesztivál is várja az ízek szerelmeseit a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések