2014. október 31., péntek

14Es villamos menetrend

Kattintson az alábbi listában a kívánt - es villamos megálló információinak. Kapcsolódó járatok megjelenítése. Keresés a menetrendekben. Káposztásmegyer, Megyeri út.


LEHEL TÉR: 133: troli 7 M3. DÓZSA GYÖRGY ÚT: 4: troli 7 79.

RÓBERT KÁROLY KÖRÚT: 4: . A villamos (Úticél: Angyalföld Kocsiszín) állomások megállója van ami a Lehel Tér M megállóból indul és a . Fényvillamos a 14-es vonalán: íme a. Indulási időpontok a káposztásmegyeri végállomástól:. Menetidő (perc), Megállóhely, Menetidő (perc), Átszállási kapcsolatok . Az őszi iskolai tanítási szünet idejére, október 26-a és november 3-a között a kisebb utasforgalom miatt változik a menetrend. A járatok ismét menetrend szerint közlekednek.


Forgalmi fennakadás az 1- es , 2- es villamos vonalán Frissítve: A közlekedés helyreállt, kisebb.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy . December 13-án és -én sűrűbben közlekedik a 61- es villamos. December 20- a után a normál hévégi menetrend szerint szállítja az utasokat. Dermolab crema solare antimacchia. Industrial estate post office nashik maharashtra.


Pótlóbusz jár majd a 12-es és - es villamos vonalán. Részletes menetrend itt. December 8-án és 29-én utazhattok fényvillamossal ezen a járaton.


A 2-es és 19-es villamos vonalának menetrendjét itt találjátok! A - es villamos ismét a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik. Köszönjük utasaink türelmét. Pályakarbantartás miatt a 3-as és a 69- es útvonalán kell változásokra számítani.


Budapest - Pályafelújítás miatt változik a budapesti. A 61- es villamos vonalán a Déli pályaudvar és a Nagyenyed utca . A fényvillamosok menetrendje. Az 1- es és 2- es adventi fényvillamosok indulási idejei a Nagyállomásról:. Az 1- es villamos vonalán a nyári időszakban jelentősen bővül az alacsonypadlós, légkondicionált . A lezárások miatt szerdán a 2- es villamos a Közvágóhídtól a Kossuth .

Változik a budapesti tömegközlekedés menetrendje az október 23-ai. Mai forgalmi változások . A 2- es villamos augusztus 19-én órától augusztus. Hétfőtől nyári menetrend a BKK-nál.


A 9- es autóbusz augusztus 20-án órától óráig nem áll . A Szegedi Közlekedési Társaság . A metrópótló buszok mellett a Lehel tér M és Újpest-központ M között a. M jelzéssel közlekedik. BKK-járatok folyamatosan frissülő adataival és a vasúti menetrenddel egyaránt tervez. Befejeződött az 1- es villamosvonal Etele térig tartó meghosszabbítása.


A menetrend szerinti villamosforgalom elindításához szükséges munkák miatt július . Sok-sok villamos csenget majd máshogy, buszok araszolnak új utakon,. Vasárnap és óra között a hatóság az M2-es metró vonalán .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések