2014. október 22., szerda

Cukorlepény méheknek

Idén februárban ha az idő Celsius fok fölött van és szélmentes, célszerű cukorlepényt adni a méheknek. A felvágott sáv,keresztben legyen a keretekkel, hogy a méhek odaférjenek a lepényhez. A cukorlepényt a repcevirágzás megkezdéséig akár folyamatosan 2 . Az inaktivált sörélesztő megfelel a mézelő méhek tápanyag- igényének, . Címkék: etetés méhek méhészkedés cukorlepény.


Etetésre legjobb a tiszta cukor cukorlepény.

Mindenkor csak este a méhek röpködésének megszűnése után adjuk a családoknak. Takarmányélesztő méheknek. Vernalis Apifeed cukorlepény kg. INAKTIVÁLT SÖRÉLESZTŐ Pollen helyettesítő fehérjeadalék méheknek. Ez az energia és vitaminforrás kiváló táplálék télen és kora tavasszal a méheknek.


Robbanásszerűen növeli az. Milyen kapcsolatban áll ön a méhekkel ? Méhek között” című művében. A téli puha cukorlepény a felelőtlen, hanyag .

Most és télen a főzött cukorlepényt szaba csak használni. A másik termék egy nagy hatásfokú és a méhek számára könnyen elkészíthető porcukorból és mézből előállítható cukorlepény. A méhek a rendszeres, megbízható pollen-átvitellel elősegítik a. Hogyan telelnek a méhek és cukorlepény készítés.


Serkentésnek nevezik a méhészetben a méhek etetését, ha a család. Ekkortól szükséges a cukorlepény (pogácsa) adása, habár sok méhész, főleg. Másodszor, az elpusztult méhek a kaptár körül oda vonzzák a . A lepényt a méhek közvetlen közelébe kell elhelyezni.


Legköny- nyebb felülről kezelhető kaptárba. Február elején legkésõbb meg kell vásárolni a méhek részére a korai élelmet. Célszerû gyógyszeres cukorlepényt etetni, hiszen a téli . A mhek etetse receptekkel().


A szirup koncentrci tekintetben, sokkal elnysebb, ha a mzelmh a nvelt. Előzetes előkészítést nem igényel. A terméket a kaptárba a fészek fölé vagy a kaptáretető edénybe . Ha hét-nyolc kilónál kevesebb van elraktározva a méhek spájzának.


A kifejlett méhek a nosema spórákat tisztogató munkájuk során nyelik le,. Fumerra cukorlepény egyik hatóanyaga is a. A méheknek igyekezniük kell felkészülni az első komoly legelőre, mert a hosszú tél alatt legyengültek.

A méhésznek cukorlepénnyel is pótolni . Tavasszal, ősszel és a száraz nyarak idején adjuk a méheknek 200g-os lepények . Cukorlepényben : összekeverünk kg porcukrot és kg sörélesztővel. Ma már az is köztudott, hogy ilyenkor az állatok is egy kis .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések