2018. november 7., szerda

Horgásztó faház stég

Közvetlen tóparti, teljesen felszerelt, fűthető és klímás szállás faházban , szép környezetben, kondipark. Szállás, külön stég , éjszakai és bojlis horgászat! A háztól a vízpart m. Saját horgászstég , Balaton-típusú, légkamrás csónakkal.


Dunavarsányban Pest megye közvetlen vízparti ház kiadó.

Bodrog folyó 4km-re, horgásztó 2km- re. Berek- horgásznyaraló 3. Kardos-Parti Vendégház HÖVEJ 2. Az A típusú személyes faházhoz horgászhely tartozik : A faház - H 14. A horgászjegy személyre szól nem botra, nincs korlátozva max a stégen 4db fér el kényelmesen. Stég és faház foglaltsága.


Kiadó horgászház a Kákafoki holtág partján, saját csónak stég.

Horgászház , stég , nyaraló. A Lenti határában fekvő Sárberki horgásztavaknál közvetlen vízparti faházak várják a horgászokat , a vidék iránt. Szolgáltatások, Terasz, stég , grillező. A fogott hal elkészíthető-e a háznál? Balatoni nyaraló, horgászház saját stéggel, horgásztó partján.


Gyékényes kiadó fős tóparti ház . A horgásztanya teljes berendezéssel eladó, amely a vételár részét képzi! A faházak és a felszereltség. Fa játszótér várja a gyermekeket. Faház minden horgászhelyhez.


Folyamatos etetés, a ház mellet köves p. Bokod horgász stég kiadó (erőmű tó ). Bokodi oldalon az Oroszlányi erőmű tavon kiadó horgászlak. Ismerje meg a Czigler- tó horgász paradicsomát! Igazi horgászparadicsomok !

Minden házhoz külön stég ! Harcsa horgásztó , Majosháza Logo. Tavunk non-stop, tófagyásig horgászható ! Több mint 2horgásztanya eladó országszerte. Bármilyen időjárási körülmények között jól megközelíthető, horgászni a kert végén álló stégről lehet. A rabló halas tó , ahol lehetőség van akár kapitális méretű csukák fogására is.


Az ár tartalmazza a faház , ill. Ragadozó jegy esetén autóval horgász helyhez oda állni Tilos! A Fárasztó- horgásztó és Ökopark közel hektár vízfelülettel rendelkezik. Jelenleg kisebb-nagyobb horgászállásunk van, terveink között szerepel még néhány stég kialakítása. A gépkocsit a halőr ház mellet a vendég parkolóba kérjük lerakni!


Erőműi horgásztaván : A Tatabányai Bánhidai Erőmű horgásztaván kiadó a az erőműi kifolyó mellett lévő pihenő és horgászház. Ideális horgászhely minden . A horgászigazolványt a napijegy megváltásakor a halőrnél kell hagyni. Helyfoglalást, telefonhíváson keresztül tudunk fogadni.


Ugyanebben az évben visszavásárolták a Gonozdi I. A jegy átvétele a tó házirendjének automatikus elfogadását jelenti!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések