2015. március 18., szerda

Szemöldök bakik

Szemöldök bakik

Egy szép ívű, ápolt szemöldök gyönyörűvé teszi az arcot, ugyanúgy,. Néha a túlzásba vitt szépülési vágy több gondot okoz, mint kéne. Ezúttal mind a négy smink bakit egyszerre láthatjátok rajtam….


Ilyenkor is van megoldás, a krémes szemöldök gélek szépen el tudják fedni a . Apróság, mégis nagyot dob a női arc megjelenésén: a művészien szedett, szépen ívelt szemöldök. Amit geyeteln óvatlan mozdulattal lehet . Tökéletesen formázott szemöldökre vágysz? Elképesztő szemöldökök. Szemöldök bakik , amiket te is elkövettél. Te is mindig olyan tökéletes szemöldökről álmodoztál, mint amilyen a sztárcsajoknak van?


Azt hitte kedvenc sztárjaid sosem hibázhatnak, ami a beauty-trükkjeiket illeti? Pedig hidd el, néha még velük is megesik, hogy például . A vastagra húzott és az egysoros, vékonyra szedett szemöldök között is van élet. Egy normális vastagságú, jól fésült . Hogy pontosan mi van ott? Hatalmas baki , amikor a megrajzolt szemöldök külön életet él az arcodon.


A természetes, vastag, hangsúlyos szemöldök a tren de akár porral . Vajon ilyen szemöldök formákkal hogy lépnek ki az utcára? Mindannyian tettünk olyat a külsőnkkel, amit már abban a pillanatban visszacsináltunk volna, ha lehet. Pedig a szépen ívelt, tömött, ápolt szemöldök éveket fiatalíthat viselőjén. Amit egyetlen óvatlan mozdulattal lehet . Rettentő kényes témáról lesz szó a következőkben, ugyanis ez a része a testünknek alapjaiban határozza meg . Nem mindegy azonban, hogy milyen lesz, hiszen akár negatív hatást is elérhetünk . A szemöldök formálás mára már elengedhetetlen lett, főleg a nők körében.


Rita szemöldök tetoválása nagyon jó döntése volt! Szuper vendég, gyors tervezés, gyors tetoválás, tökéletes új szemöldök forma. Előfordul, hogy egy kicsit félresikerül a szemöldök szedés, vagy festés, ami egy idő után azért korrigálható. De vajon ezeket a bakikat helyre . Másik szemöldök hiba a szín. Fontos figyelni arra, hogy harmonizáljon a sminkkel és az arcoddal, így ne erősítsd meg túlságosan!


Figyelj a szép átmenetre is! Lássuk, melyek azok a smink technikák, melyeket inkább bakiknak neveznénk semmint követendő metódusnak . A túl sötét vagy erőteljes szemöldökök elvonják a figyelmet. Amit biztosan észreveszel, ha ránézel valakire: a szemöldök mindig szemet szúr . Mindig olyan ceruzát használj, ami világosabb 1-tónussal a szemöldök színénél, . Kezdjük a legelején a szemöldökkel. VV Reni óriási hibát követett el.


Keress kérdéseket hasonló témában: szemöldök . Bár a tökéletes szemöldök trend is évről-évre változik, a legnagyobb smink baki , ha nincs szemöldökünk, sőt ha nem éppen valami esztétikusan a maradék . Az arc egyik legmeghatározóbb rész a szemöldök. Ezért is egy hatalmas nagy baki , ha valaki rosszul szedi ki, vagy épp a tetoválás rosszul . A leeső szemöldök és leégő haj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések