2018. november 26., hétfő

Iphone 6s alaplap olcson

Mielőtt elhoznád készüléke egyeztess velünk! Az alaplapi javítások tartalmazzák az IC cseréket, csatlakozó javításokat és sok egyéb mást is. Az ingyenes készülék bevizsgálás alkalmával kapsz tőlünk egy . Töltésvezérlő ic csere. Power Managment ic csere. Akkumulátor csere, perc.


Iphone 6s alaplap olcson

Alaplapi javítás, 1-óra, 25. A gyár szakosodott ellátó minőségi mobiltelefon tartozékok-val olcsó ár. Hozd el hibás készüléked és azonnal. Legfrissebb használt készülékeink. Hosszú távon a készülékházba szerelt alaplap , kijelző valamint a többi alkatrész sem szereti, . Csak sérülésmentes alaplapot tudok cserélni.


Remélem hasznos volt számodra a videó, ha igen nyomj egy. Ha az alaplap is kiszerelésre került, és nem okoztunk maradandó károsodást, elkönyvelhetjük,. Kobalt – Miért emelkednek a Lítium-ion akkumulátor árak ? Ezen az árak akkor érvényesek amikor a készüléknek garancián kívüli . Ha a kijelző cseréje nem segít, alaplapi javítás szükséges, a háttérvilágításért felelős IC-t kell . Szervizfutárunk segítségével az egész országban elérhetőek vagyunk. A legnagyobb problémát az alaplap jelentette.


Iphone 6s alaplap olcson

Válassz készüléket az árak megtekintéséhez:. A Baseband eltávolítása után ónszívó harisnyával takarítsuk le az alaplapot. A multiméterünk segítségével . Szakszerű laptop alaplap javítás, szervizünkben, garanciával.


Apple termékek Forgalmazása,gyorsszerviz . Képzeld el, hogy nyugodt maradsz akkor is ha nem működik megfelelően az Apple készüléke mert tudo hogy mi nem várakoztatunk meg feleslegesen, és . Elnézést nem közvetlenül ide tartozik,de az Asrock Steel Legend alaplapnál a. Szeretnél tuningolni vagy nem? Használt , vagy új alaplap ? Az olcsó töltő nem csak külsejében gyenge minőségű, belül is olcsó . Most kedvezményes áron vásárolható AMD alaplap az AQUA webáruház kínálatában. Az iFixit szétszedte az Apple új telóját, és egészen fura dolgokat találtak odabent. Koreába szervez sörtúrákat egy angol cég, méghozzá meglepően olcsón.


Iphone 6s alaplap olcson

Garancián túli APPLE szerviz és EGYÉB készülékek szervizelése. Az Apple ezt a lehetőséget az alaplap és a Touch ID modul párosításával. Ugyanakkor mindez per pillanat csupán olcsó vigasz lehet az érintett . Az általunk beszerelt alkatrészekre hónap garanciát vállalunk, csak . Gb,128gb kompatibilis alaplap ,új!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések