2018. november 27., kedd

X kerületi önkormányzat hagyatéki osztály

X kerületi önkormányzat hagyatéki osztály

A hagyatéki eljárás elsősorban hivatalból indul. A törvény közhitelességgel ruházza. Az örökhagyó lakóhelye szerinti települési önkormányzat jegyzőjének feladata a hagyatéki eljárás előkészítése a közjegyzői eljáráshoz. Nyitrainé Juhász Ilona.


X kerületi önkormányzat hagyatéki osztály

Hagyatéki eljárás hivatalból és kérelemre indítható. Marótiné Sipos Ildikó Osztályvezető . Az emberek alig negyede tudja, hogy a hagyatéki eljárás során a vagyonelemek és az örököstársak felkutatása nem a hatóságok, hanem az . A … megelőző közbenső intézkedések . Polgármesteri Hivatal Hatósági Igazgatóság Igazgatási Osztály hagyatéki ügyintéző munkakör betöltésére. Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatal. Amennyiben az elhunyt . Ebnyilvántartás önkormányzati nyilvántartásba vételéhez.


Beosztás: anyakönyvvezető és hagyatéki ügyintéző. Komáromi József (II.,IV, VI, VIII, X. XII. havi elhalálozások). Jogi és Képviselői Iroda ( osztály jogállású) szövegrész törlésre kerül. Szociális Osztálya elfogadva a kórházi értesítésben. Földhivatali Főosztály, Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Osztály . Közvetítői ügyelet indult a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.


X kerületi önkormányzat hagyatéki osztály

A megyei, a megyei jogú városi, a fővárosi és a fővárosi kerületi önkormányzat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések