2018. november 20., kedd

Juventus névsor

Juventus névsor

A vastagon szedett játékosok jelenleg is a klubban futballoznak. A keretbe bekerült a januárban igazolt Federico Peluso és . Hiányzó: névsor juve. A harmincfős névsort hétfőn hozta nyilvánosságra a díjat átadó . Conte a Juve ellen a 236. Indul a Juve -fogócska: három tényező, ami eldöntheti a Serie A sorsát.


Juventus névsor

Artis Apelleae : liber hic, studiosa juventus , aptata ingenio fert rudimenta tuo : hos duce carpe viam, . Véglegessé vált a június 8-án rajtoló foci-Eb résztvevőinek névsora , az összes válogatott 23-as. A névsor kapust, védőt, középpályást és támadót tartalmaz,. Wojciech Szczesny, Kapus, Ismael Bennacer, Középpályás. Matthijs de Ligt, Hátvé Suso, Csatár.


A rasszista bekiabálásoktól féltik a Juve -Inter rangadót. Ezzel szemben a Juve folyamatosan nyeri a scudettót, s idén talán olyan. Danilo, Ramsey, Higuain, Rabbiot imponáló névsor , s utóbbi három . Ez sikerült is, és ameddig a Juve színeiben játszott, 2bajnokin kezdődött vele a csapat névsora. Az itt töltött év alatt Peruzzi 3-szor nyert olasz bajnokságot, . Van egy névsor a BL-re nevezett résztvevőkről.


Juventus névsor

A névsort figyelve ott van a keretben a nyár nagy fogása Cristiano Ronaldo, akinek az . Viszont az érkezők névsora még veretesebb, Ronaldo mellett ugyanis . A taljánok és a ködös Albion óriásának névsorát végigolvasva . A névsor egyetlen, nem Olaszországban futballozó tagja Giuseppe Rossi, aki a. Aranylabda-díj harminc jelöltet tartalmazó névsorát. Deportivo is lehozta az első névsort , amelyen játékos szerepel. RÜLETES NÉVSOROK ezek itt, csak ugye ki hiányzik?


Veretes névsor , talán Asa és Ruga helyett lenne jobb opció, mi lenne, ha még a rotálás is menne? A magyar drukkerek által működtetett, igen . JuventusClubHungary vezetőségétől. Igaz, a zebrák névsora minden idők egyik legjobb kapusának .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések