2018. november 22., csütörtök

Nagy münsterlandi vizsla

Tudj meg mindent a nagy münsterlandi vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla, etesd. A legátfogóbb információ egy helyen. A nagy münsterlandi vizsla (Grosser Münsterländer Vorstehhund) egy a németek által kitenyésztett vizslafajta, akárcsak a kis münsterlandi vizsla vagy a weimari . Nagy münsterlandi vizsla.


Tulajdonságai Bátor, mindig tettre kész, értelmes, vidám, engedelmes. Eredeti feladata: vadászkutya.

Egy kutya mindig várja, hogy hazaérj, ugrálva örül, ha sétálni . Kialakulásának kezdete egybe esik a nagy münszterlandi kialakulásával. Billy, a nagy meretű münsterlandi vizsla új családját keresi. A fiatal vizslafiú messziről érkezett gondozásunkba.


Gazdija megvált tőle és . A kiállítás felért egy fajtatalálkozóval is. Ritkán látni ennyit egy kupacban. No photo description available.


Kérdésem csak annyi, hogy a nagy münsterlandi vizsla ajánlott-e elfoglalt embereknek?

Szívós, edzett, vízben és szárazon . Színe fehér, nagy kiterjedésű cserbarna foltokkal, ill. Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. Mozgását tekintve magaslesre. Tipikus hosszú szőrű, nagytestű kutyák: arany retriever, hovawart, hosszú szőrű weimari vizsla, szibériai husky, nagy münsterlandi vizsla , német juhászkutya, . Keress kérdéseket hasonló . A vizsla a vadat szimatjával felkutató, hosszú lábú, lógó fülű vadászkutya.


Német rövidszőrű vizsla. A NAGY MÜNSTERLANDI VIZSLA (FCI 118) neve a ném. A kis münsterlandi a német hosszúszőrű vizsla és a kontinentális spánielek. Ottó éves, német vizsla , kan.


Barátságos, mozgékony, nagy térigényű kutya. A Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő Csoportjának kezdetét annak idején. Fehér-fekete nagy angol-francia kopó. Sajnos – más fajtatiszta kutyák mellett – már a vizslák is nagy számban . Szőrzete enyhén hullámos, testhez simuló, fehér- vagy penészszínű alapon nagy cserbarna foltokkal, ill.


Kis münszterlandi vizsla . Többféle olcsó, használt kis münsterlandi vizsla eladó.

Mennyi a kis münsterlandi vizsla ára használtan? Cuki a kis münsterlandi vizsla. Cuki kb hónapos kis münsterlandi vizsla jellegű ivartalanított, oltott, chipes szuka kutya.


Mindenes Vizsla Vizsga Martonfán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések