2018. november 28., szerda

Jász kupa rg 2019

Jász kupa rg 2019

Jász kupa , Jászberény sorsolás. Országos Bajnokság sorsolás és időren Törökbálint. Hegyvidék Kupa Törökbálint, versenysport kategória, szabadidő. Magyar Kupa (junior, fenőtt), Törökbálint.


Jász kupa rg 2019

BSEV és Mesterfokú Bajnokság, Törökbálint. A ritmikus gimnasztika kéziszerrel vagy szer nélkül zenére bemutatott egyéni és csoportos gyakorlatokból álló kizárólag női versenysport. Helyszín: Kaposvári Egyetem Sportcsarnoka. Nevezési határidő: szeptember 26. Köszöntjük a Főnix Ritmikus Gimnasztika és Rekreációs Sportegyesület hivatalos honlapján!


Hiányzó: jász ‎ kupa (16) IV. A Lovasakadémia SC RG Szakosztálya hét versenyzővel képviseltette magát és a lányok aranyérmet, ezüstöt és 3 . Három arany- és két bronzérmet szereztek a Lovasakadémia SC Kaposvár- Nagyatádi RG SE versenyzői a III. RITMIKUS GIMNASZTIKA SZÓFIA- KUPA , NEMZETKÖZI VERSENY Junior együttes kéziszercsapat.


Jász kupa rg 2019

You can see Római-Parti Rg . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Székesfehérvár - Szombaton reggel 09. AlbaRG Kupát a Jáky Középiskola tornatermében.


Nem kis kihívás volt számukra, hiszen van aki most versenyzett először, illetve új szere- . Budapest Bajnokság előtti utolsó felkészülőversenyünk a Főnix Kupa volt. Gyermek B korcsoportban Csipán Luca végzett egyéni . Balettel és jazz -tánccal kisiskolás koromban találkoztam először és még a . Viktória nemzetközi ritmikus gimnasztika kupán tanulóink a Római-Parti Rg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések