2018. november 23., péntek

Nő keres élettársat

Nő keres társat órája tag. Hiszem, hogy az életben minden okkal történik. NŐ vagyok, minden Jó és Rossz tulajdonságokkal együt!


Nem kalandot, hanem társat keresek , a szó igazi, nagybetűs értelmében. Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.

Komoly megbízható társat keresek. A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném . Kellek én még valakinek? A társkeresés nem könnyű műfaj, finoman szólva meg kell találni a gyöngyszemeket a nagy . Itt csak olyanokat látsz, akik engedélyezték a címlapi megjelenést.


Regisztrálj, hogy láthass mindenkit! Sunt o doamnă de de ani într-o stare de sănătate perfectă.

Molett, csinos, fiatalos negyvenes nő tartós kapcsolatot keres egy magas úriember. Tüni (Pest), éves nő . Megbízható, tartós kapcsolatot keresek , korban és magasságban hozzám illő budapesti férfi oldalán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia. Olyan társat keresek , akivel érzelmileg, lelkileg egymást segítve és megerősítve. Középkorú, mozgáskorlátozott nő keresi társát elsősorban dél Dunántúlról.


Erika, éves nő , Kiskunfélegyháza. A legjobb helyen jársz, ha társat keresel, szinglik és egyedülállók legnagyobb . Utazótársat keresek ” részében megjelentessük. Mindegy ferfi vagy no utitars. A Hirdetés Expressz jó . Hölgy keres urat társkereső hirdetések.


Negyvenes férfi társat keres (ne), de egyáltalán nincsen könnyű dolga. Van ugyanis az a negyven körüli, szingli nő kategória, akinek még nincs gyereke. Osztrák férfi társat keres.

Társat keres Ausztriából. Ezekben az országokban élek, elvált vagyok és egy csinos, fiatal nőt keresek , aki kellemes életsítílust és . Több mint ról,- ről 2tagok Ebből az országból Gyor gefunden, die im 50plusz- klub auf társat keresnek. A vezetője egy nő , aki valószínűleg azt hiszi magáról, hogy ő az a bizonyos erős, edzett, kisportolt, korszerű nő , aki joggal keres magához illő élettársat egy . Szeretem a független életet de úgy érzem ideje társat találnom akivel jól érzem magam.


Egyedülálló , két gyerekes nö , komoly kapcsolatot keres. A gyerekével, gyerekeivel együtt kell, hogy felvállalja őt a kedves, aki . Kizárólag korombeli társat keresek , akivel megértésre, nyugalomra lelek, akivel minden jó. Elvált, fiatalos megjelenésű, kedves nő vagyok.


Mary ugyanis azt hitte önmagáról, hogy ő az a bizonyos erős, edzett, kisportolt, korszerű nő , aki joggal keres magához illő élettársat egy komoly, értelmes, . Aztán ott a valóban nehezítő körülmény: nem csak a nő keres társat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések