2017. június 28., szerda

Balconette melltartó

Vásárolj most, az online Intimissimi üzletében online! Próbáld ki különféle fazonú modelljeinket: a Sofia balconette melltartó természetes tartástól a vadonatúj Irinával elérhető teltebb keblekig. A balconette melltartó kiemeli és alátámasztja a mellet – vállpánt nélkül is. Kínálatunkban minden alkalomra találsz balconette melltartót.


A Tezenis melltartók széles választékát kínálja jó ár-érték arány mellett.

Frissítsd fel a fehérneműs fiókodat: a kínálat igazán széles! Push-up, balconette és . A legtöbb melltartó a mellkasot is magában foglalja, hogy egy nyitott vágású ruha ne nézzen vonzóvá. Virágos csipkés balconette melltartó , széles pántokkal és hátul szalagokkal. Fiatalos és érzéki modell.


Erre tökéletesen alkalmasak az úgynevezett balconette típusú melltartók. Ez a fazon alulról, nem pedig oldalról támogatja a melleket, és a . Ez a balconette melltartó merevítővel készült és előformázott kosarakkal rendelkezik.

Balconette melltartóink félkosaras megoldása tökéletes választás egy mély nyakkivágású póló alá. Találd meg az Igazit a Triumph segítséga. Kiváló minőségű, nagyméretű fehérneműk és nagykosaras melltartók és fürdőruhák webáruháza.


A melltartó a nők egyik legfontosabb ruhadarabja, mert sokat hozzátesz a. Mi az és mi a jellemzői az űrlapnak? Freya Idol szivacsbetétes balconette (Bardot) melltartó , a bézs és a fekete szín gyönyörű kontrasztjával! A termék minimális megrendelési mennyisége 1. Multifunkciós hatásának köszönhetően különböző stílusú ruháid alatt is . Most - kedvezménnyel. Csipke balconette merevítő nélküli szivacsos melltartó ,fekete kedvező áron az eMAG-nál!


Ciao bella black bélés nélküli melltartó fekete 70B. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Egyedülálló csipkés Ciao Bella melltartó , lekapcsolható vállpántokkal.


Hasszán sietve lehámozta magáról a szmokingot, Lidkán maradt a fátyol, a balconette melltartó , a harisnyatartó és a Swarovski kristályokkal kirakott tűsarkú cipő . Egy divatos balconette melltartó amit keresel? A GLAMI-n könnyen kiegészítheted a ruhatáradat ezekkel a termékekkel. A fűzős hatású rátétekkel díszített kosarak és a stílusos rózsaszín árnyalat .

Spacer légáteresztős melltartó , fehér, 85D. Melltartó FehérneműRózsák. Like a classic love song, this gorgeous lipstick balconette bra, with its large scale. Hasonlítsa össze az árakat!


A háromszög fazonok stabil tartást biztosítanak, a balconette típusok pedig remekül formáznak. Nagy szolgálatot tesz egy pánt nélküli melltartó . Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Meríts ötletet termékeink közül, válogass . E,F,G,H,I melltartó kosár sem . Csak az alakja, szabása más, a kosarak teteje majdnem egyenes (nem pillangó alakú mint a többi félkosaras vagy plunge melltartó ), keveset .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések