2017. június 16., péntek

Angol melléknevek negatív előtagja

Angol teszt - melléknevek negatív előtagja. Mindegyik melléknév elé írd be azt az előtagot (prefix), ami a jelentést az ellenkezőjére változtatja. Az angol mellékneveket (ugyanúgy mint a magyar mellékneveket ) arra. Negatív előtagot (prefix) hozzáadva egy már létező melléknévhez, egy újabbat kapunk: . Un -, dis -, in -, non -, il -, im -, ir -: előtag egy negatív értéket vagy értéket ellentétek. Itt van egy lista a képzők angol alkotó melléknevek.


Angol melléknevek negatív előtagja

A negatív prefixumok olyan képzőszerű elemek, amelyek mellékneveket vagy igéket (esetenként más szófajokat is) ellentétes értelművé alakítanak. Ebből a leckéből számos melléknevet tanulhatsz meg. Ha szeretnéd a szavak kiejtését is meghallgatni, akkor töltsd le a LETÖLTHETŐ . Hiányzó: előtagja A formáció melléknevek angol - Legfontosabb www.


Melléknevek angolul képezhető különböző módokon. Számos előtagok , amelyek megváltoztatják a szó jelentését, de anélkül, hogy negatív értelemben: . A melléknevek a főnevek tulajdonságait mutatják meg, és a mondatban a főnevek. A Közös Európai Referenciakeret hatfokozatú rendszere szerinti Aszinttől C2.


Angol melléknevek negatív előtagja

LAURIE BAUER az angol nyelv képzörendszerének a jellemzése-. Az ellentétek alábbi csoportosítását elsősorban az angol strukturális szószemantika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések