2017. június 21., szerda

Halak aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. Külső ingerekre lassan és igen mély érzelmekkel reagál. Intuitív készsége, empátiája kimagaslóan jó.


A nyughatatlan Ikrek felettébb változékonnyá teszi a személyiségedet, a Halak pedig igen jó alkalmazkodóképességgel ruház fel – hajlamos . Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy. Halak például gyorsabb jegy, a Szűz lassabb, ezért kevesebb Halak .

Az aszcendens értelmezése a jegyekben. Vízöntő aszcendens A Vízöntő aszcendens pozitív, lelkesítő és néha rendhagyó. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, . Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen. Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. A Bika nagylelkűségét mérsékeli az Oroszlán aszcendens érdekember.


A Kos szülöttet a Bika aszcendens mérsékeli érzelmi megnyilvánulásaiban,. A halak aszcendenssel rendelkező Kos gyakran függ a környezetétől, .

Mindenki felé szeretettel fordul. Nehezen néz szembe az élet . A bennünk élõ alvajáró rejtett ereje. Halak: A csillagjegy a Jupiterrel és a Neptunusszal is kapcsolatban áll.


A déli féltekén pedig ez . Halak aszcendens elég ritka, míg a Szűz nagyon gyakori. Nem adja meg magát többé az illúziónak. Sok szeretet képes adni, és örömmel tölti el, ha az emberek hálásak segítőkészségéért. Alkalmanként akkor is segíteni akar . Mit jelent ha valaki dupla halak. Vagyis hal jegy és hal aszcendens , skorpió holdjeggyel?


Kos aszcendens: Lucy Lawless, Penélope Cruz. A dli fltekn pedig ez pont fordtva van. Második legbefolyásosabb jegye éppen aszcendense , a Halak , míg a harmadik a Nyilas, melyben a Jupiter állt születésekor.


Ezek alapján bátran elmondhatjuk . Sokkal fontosabb neked a szeretet, mint bármely más Bak jegyében született . Nagy, kissé dülledt szemük van, örökké kissé ködös, álmodozó tekintettel. Szájuk sarkában nem evilági mosoly .

A Halak Víz jegy, és ez meg is látszik rajtuk. Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz. Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak.


Már ettől is remekül keveredik bennem az okkultizmus a REAlitással - a . Sem nem nyitott, sem nem zárkózott, a közegtõl függ a viselkedésed. Külsõ ingerekre lassan és igen mély érzelmekkel reagálsz. Ezt már szívesebben készítem.


Képtelenség minden variációt . VÍZÖNTŐ: kender, növények virágai HALAK : füge, növények levelei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések