2017. június 19., hétfő

Stefánó

Stefánó

Annyira össze vagyok zavarodva. Fáj a szívem majd meghalok utána! Csak a szívem szomorú ha rád gondolok én,. Az amiért annyira vártam reá.


Láttam, amint szomorúkönnyes félhomályban ajándékot hoz nekem, és az. A múltból elősejlett az a jelenet is, amikor szenteste anyám annyira lefoglalt engem , hogy. Megvallva az igazat, nagyon fájt az nekem, még a szívem is könnyezve . Image Fáj Az Élet, Motiváló Idézetek, Inspiráló Idézetek, Képes Idézetek, Igaz Szerelem. Azt mondtam, amit hinni akartam, annyira fájt a visszafordíthatatlan tény. Szövegéből az én szívem rántott hús, de azon a bunda nem liszt, nem tojás és.


Ott valahol a szívem környékén, valami iszonyatos fájdalom hasított belém. Szorító, marcangoló érzés: azt érze összerogysz, annyira szorít, . Baby fáj nagyon a szívem ,ha szerelem nincsen. Szomorú szívem annyira fáj , Hisz nem vagy itt velem. Mért fáj úgy a szerelem? Részlet a dalszövegből:.


Stefánó

De nem szeret annyira , hogy igazán az élete részévé válhass. Lelkem szerte-szét van tépve. Sír a lelkem, sír a szívem , veled akar lenni. Olyankor annyira fáj a szívem , hogy alig bírom megállni, hogy felhívjam. A várakozás ismerős – sóhajtott Marcsi szomorúan.


Csak annyira fáj , amikor már majdnem sikerül, és aztán mégis elveszítjük. Az pedig még kevésbé, hogy közben a saját szívem is összetörjön. Ne epedj, szívem , hagyd a keserveket,.


Ah, tán a szíve is megszakadt utánam való bánatában, mert annyira , de annyira szeretett! Ha rossz kedv miatt fáj a szívem , abból lehet később bajom, vagy ez normális? Ha szomorú vagyok, rossz kedvem van, vagy veszekedtem valakivel,. Nem öl meg engem fájdalom.


A vénség szomorú nyugalma. Lehatott már a lelkemig. S szivem , mely annyira csalódott, Csak az . Kezemben gyűrött képe elmosódott arco úgy fáj , hogy ébren nem látlak már. Bárcsak tudná hogy te vagy, kit szívem mindig keresett.


Mert tudom milyen érzés az, amikor a közelében vagy, és annyira dobog a szive hogy félsz, meg . Megkeményítem szívem , és ezer fallal körülvéve lépek be a stúdióba. Egy szomorú szempár követi lépteim. Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Valamennyi kimondott vagy leírt szomorú szó közül ezek a legszomorúbbak: lehetett volna.


Anyám aggódó szomorú tekintetét mindenki kiszúrja. Ma délelőtt érkezett a szomorú hír, hogy hosszas betegség után elhunyt Rubint Réka. A szívemben tátongó űr se fáj már annyira. S bár tudtam, hogy ez be fog következni, most mégis annyira FÀJ !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések