2017. június 23., péntek

Debrecen telek beépíthetőség

Debrecen telek beépíthetőség

Téglás utca, Tégláskert utca, Tél utca, Telek utca, Teleki utca, Templom utca . A szabályozási tervlap szerinti tervezett árkádok (tömbbejáratok) telkét . A hátsó telekhatáron haladó építési övezet, illetőleg övezet határa a. DÉSZ-ben a mezőgazdasági területek beépíthetőségének . Megengedett legnagyobb beépíthetőség : . Minimális zöldfelületi . A m telekszélesség alatti ingatlanok nem beépíthetők. Ha zárt kert minősítésű egy telek , akkor a beépíthetősége. Az telek frekventált, jól belátható és megközelíthető helyen található, aktív ipari- kereskedelmi környezetben, körbekerítve. Belvároshoz közeli telket keres?


Debrecen telek beépíthetőség

Debrecen Felsőjózsán 8nm építési telek ELADÓ! A beépíthetőség mértéke  . Beépíthetőség ikerház . Egyetem város - Nagyerdő közeli, 5m2-es építési telek eladó. Az ingatlanon jelenleg egy bontásra érett.


A telek beépíthetősége : . Közművek a telek előtt, beépíthetőség . Kőszeghy Ábel lesz a Jobbik, az LMP és a Momentum debreceni . Továbbra is szeretném elérni a kertségi telkek beépíthetőségének . Szintterületi mutató: nincs megadva. Bruttó szintterület: nincs megadva. Ingatlant vásárolna, bérelne?


A külterület ugyan még a településhez tartozik, de itt a beépíthetőség általában csak néhány. Balmazújvárosi úti Shell benzinkút melletti építési telkét. Víz, villany, gáz, csatorna rákötésekkel rendelekzik a telek. Utcafront 15m, mélység 75m. A jelenlegi beépíthetőség , ez várhatóan a közel jövőben -ra változik.


A debreceni Nagyerdő a 18. Jellemzők: -a K-i tájolású telek a Lencztelep és a Biczó István kert határán,. További telkek miatt hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Lke-beépítési mód oldalhatáron álló kialakítható építési telek legkisebb területe (m2).


Debrecen telek beépíthetőség

Minden, amit fontos tudni az építési telkekről. Kapcsolódó fogalmak, építési telkekre vonatkozó adótörvény, telek beépíthetősége és az építési .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések