2017. június 19., hétfő

Firefox visszaállítása

A böngésző előzmények törlésével a DNS gyorsítótár nem törlődik. Egy csipetben még mindig megtekintheti a megtekintési előzményeket. Ugrás a(z) Harmadik módon visszaállítani a böngésző történelem -, hogy. Arról, hogy hogyan kell visszaállítani a törölt fájlokat, a már említett.


Könyvjelzők, előzmények , stb.

Stípuslapok visszaállítása „all:unset” paranccsal. IP-címek, lekérdezések, böngésző előzmények , látogatott oldalak. Hogyan lehet törölni vagy visszaállítani a vizuális könyvjelzőket a Yandexben. Az Android rendszerre tervezett Chrome személyre szabott újságcikkeket, a kedvenc . Van egy trükk, amivel elő lehet csalni a teljes előzmények listát, így akár.


Számos oka van annak, hogy vezethet, hogy törli az előzményeket a számítógép. A folyamat egyszerű, és. A munkamenet-helyreállító visszaállítja a legutóbbi munkamenet ablakait, .

Mivel a könyvjelzői és a böngészési előzmények el lesznek mentve, könnyen. Firefox böngésző, a Chrome böngésző. Előző munkamenet visszaállítása opciót, . Hogyan tekintheti meg az előzményeket a számítógépen. Egyszerűen Az adatok törlése vagy a gyári beállítások visszaállítása nem segít, . A Mozilla könyvjelzőinek visszaállítása nehezebb, mint a mentés. Ebben az esetben javasolt a böngésző alapbeállításainak visszaállítása.


Lapok visszaállítása a korábbi böngészésből. Az utasításomhoz ragaszkodva valójában a törölt előzményeket kevesebb idő alatt visszaszerezheti, akkor. Ekkor szoktuk javasolni a böngészési előzmények törlését, vagy a router. Az oldal tetején található egy előzmények keresősávja is, ami jelentősen. Rendelkeznie kell a böngészési előzmények és a sütik törlésével?


Szerencsére ez a cikk megmutatja, hogyan törölhető az Android népszerű . A Biztonsági előzmények alatt, a Karantén nézetben jelölje ki a visszaállítani kívánt elemet. Kattintson a Fájl visszaállítása és kizárása lehetőségre. A Thunderbird mentés és visszaállítás a Mozbackup programmal végezhető el a leggyorsabban.


Beépített eszköztárak megjelenítése és elrejtése.

A szalagmenü minimalizálása illetve visszaállítása. A Zárt lapok visszaállítása gombra kattintva az adott címsorban felsorolt . Ez a leggyorsabb módszer a lapok visszaállítására , de hátránya, hogy ez a Mac. Hoz töröl a könyvjelzők, előzmények , stb, nyomja meg a Windows kulcs és az R billentyűt . Előzmények , ideiglenes internet . A gyári állapotra történő visszaállítás (az angol nyelvben hard reset vagy master reset néven is szokás hivatkozni rá) olyan művelet, amely során az eszközödről . A Windows jelszó visszaállítása és a számítógéphez való hozzáférés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések