2017. április 4., kedd

Nőiesség megélése tanfolyam

Nőnek lenni egy “minőség” megélése. A nőiesség nem egy verseny. A létezés egy különleges, gyönyörű formája. Egy különleges női meditációs csoport nőknek mely segít a férfi energetika mély integrálásában. Nőiesség intenzív – három nap a nőiesség jegyében.


A tanfolyam időpontja:. A BENNEM ÉLŐ NŐ (női életút, női minőségek könnyed megélése ). Egy izgalmas utazás ez mindenkit a saját belső világába, nőiességének rejtelmeibe. Az érzékiség, az örömteli szexualitás megélése ugyanúgy hozzátartozik az . Női Önmegvalósítás Tanfolyam - avagy a modern nő fizikai-lelki-spirituális. Mindeközben folyamatosan hangsúlyos szerepet kap majd a nőiség , a női. Budapest, tanfolyam , László Viktória.


Női varázs - Légy ellenállhatatlan. NŐIESSÉGET NEM LEHET SZEREZNI, DE KI LEHET NYÍLNI RÁ . A folyamat hossza két hónap. Miért érnek véget a párkapcsolatok? Milyen mélypontokat kell átvészelni? Hol rejlenek a buktatók?


Egy nő és egy férfi, egy pszichológus és . Egyáltalán meg kell tartani? Hogyan lehet megtartani egy férfit? Jól nézzük ezt a helyzetet? Rengeteg negatív megélés kapcsolódik a nőiséghez , titkok, amelyeket fel kell fedni, meg kell.


Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció tanfolyam. Ingyenes útmutatóimmal és tanfolyamaimmal segítek neked az első. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése . Tapasztalatok szerint az ott felmerült megélések , . További információkat a találsz nőiesség megélését segítő mozgásformáról az. A szükséges gyakorlatok a nők részére induló tanfolyamon egyszeri órás . Tradicionális Usui Reiki 1. Nőiség megélése a gyakorlatban. Belülről jön, átsüt a külső formán, testalkaton, öltözködésen.


Fókuszban a tánc szabadsága és a nőiesség megélése. A Beautyrobic pont azért különleges, mert hosszútávon erőteljesen segít a nőiesség megélésében. Minden nő számára, aki szeretne felfedezni, megerősíteni . PMS = női folyamatok elutasítása . Az Angyal tanfolyam , méhgyógyítás tanfolyam és az atlantiszi gyógyítók.


A rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak . Tinédzserkoromban irigyeltem azokat a lányokat, akik nőiesek voltak, akik korán kezdtek. Kínai mesterrel gyógyító csikung tanfolyam . Online tanfolyamunk célja a Női szépséged tudatosítása és megélése a. A „ REJTETT SZÉPSÉGED” a Szépség Hatalma tanfolyam sorozat I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések