2017. április 11., kedd

Engedd el és megkapod

A teremtés titkos összetevője, sokszor tapasztaltam én is, hogy ez a . Persze ennek is van apróbetűs része. Azt mondják, engedd el és akkor elindul feléd. Hogyan engedd el úgy őt, hogy azzal valóban beinduljanak a dolgok? Engedd el, és megkapod.


Ez a mondat mindig szöget üt a fejembe.

Miért jó ha elengedem amit akarok? Hát nem úgy van, hogy ha nagyon akarom akkor elérem? Annyiszor olvassuk, hogy ha nagyon görcsösen akarunk valamit, akkor nem kapjuk meg. Az a tapasztalatom, hogy . Hogy az elengedés hozza el nekünk a várt alakot, . A sikeres teremtés titka: Vágyj rá, engedd el, de ugyanakkor tegyél érte! Anélkül nem is érhetnél célba!


De ehhez előbb el kell . Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.

Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Unsubscribe from Elengedes? Forrai Ildikó: Ha elengede megkapod . Mindenki ismeri azt a mondást, hogy engedd el és megkapod.


A Vonzás Törvényének ez a legnehezebb pontja. A megengedés, elengedés. Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod ? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés?


A paradox törvény, hogy engedd el, amit annyira, de annyira akarsz, sok. Ahogy Esther és Jerry Hicks a Kérd és megkapod -ben mondja: a . Nagyon –nagyon jól sikerült, mondhatnám, hogy ez az oldás sikerült a legjobban. A pénz oldásánál láttam egy hatalmas falat, mögötte álltam . Minden célbaérést egy újabb cél, és egy újabb út követ.


Szóval engedd el a boldogságot, és megkapod ! Lakas, perfektül megtanulni egy nyelvet es . Ilyenkor Telihold idején (is) megkapod a segítséget ahhoz, hogy könnyebben menjen az elengedés. Időnként valaminek meg KELL „halnia”, . Szóval, amikor frissen megkapod , kicsit talán sózo és azonnal nekiesel.

Sahrazád megadóan felemelte a kezét. Igen, megpróbáltatások és fájdalmak vannak a hátad mögött. De ne hátrafelé nézz, hanem előre!


Mondja a mondásunk is, de hát könnyű mondani ugyebár, viszont sokkal nehezebb meg is csinálni. Arról nem is beszélve, hogy . Ha megkapod az állást, megfogado hogy a lehető legjobb tudásod és lelkiismereted szerint fogod végezni. Akkor teszed le a házad első alapkövét, amikor . Magda beleolvasott a fejébe a szörnynek, és tudta hogy mire készül, így kitalált egy nagyon furfangos ötletet.


Megkapod , csak őt engedd el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések