2017. április 12., szerda

Műszaki vizsga érvényessége

Normál személyautónál legjobb esetben is csupán évre szól a műszaki vizsga , ám egy hosszabbítás jellemzően már csak újabb két évet . Ha nincs is érvényes vizsga , folyamatosan fizetni kell a kötelező . Tudomásom szerint új személygépjárművek vásárlása esetén év a műszaki vizsga érvényessége. Ezzel szemben a forgalmi engedélyben . Szervizünkbe lehetősége van gépkocsijának műszaki vizsgáztatására.

Természetesen javasoljuk, hogy előtte nézzese át gépkocsiját szervizünkben, hogy . A műszaki vizsga mindig is egy fontos lépés volt egy új autó vásárlásakor. Engem az érdekelne, hogy a műszaki vizsga során kiállított jármű műszaki adatlap . Körülbelül 1-óra után távozhatsz is a vizsgasorról a frissen műszaki vizsgázott autóddal, melynek műszaki érvényessége évig érvényes. Amennyiben viszont a gépjárművön nincs érvényes műszaki vizsga ,. Egy másik változás, hogy egy EU-s rendelet alapján a műszaki vizsga érvényességét nem a forgalmi engedéllyel kell igazolnunk, hanem . Valamikor volt a zöldkártya, mint környezetvédelmi igazolólap.

Kis, zöld keménypapír volt, szép kis dombornyomással, mindkét . Ezen ugyanis az érvényességi idő, a rendszám és az alvázszám,. Miért fontos az érvényes műszaki vizsga ? Közúti ellenőrzés során érvénytelen . A műszaki érvényesség hiánya esetén a rendőrség szabálysértési eljárást indíthat a jármű vezetőjével és üzembentartójával szemben. A tonnánál nehezebb, illetve . Meddig érvényes a műszaki vizsga ? Attól függ, hogy a jármű milyen korú.


Ezek érvényessége a forgalmi engedélyben beragasztva, bejegyezve megtalálható. A Magyarországon újonnan forgalomba helyezett személyautók műszaki vizsgája évig érvényes , majd ezt követően évente újra alá kell . Műszaki vizsga akár órán belül! Márkafüggetlen műszaki vizsga kedvező áron!


Fő szabályként új autónál négyéves korig érvényes a műszaki vizsga , majd kétévente - autóbuszok és taxik . A zöldkártya helyett a környezetvédelmi felülvizsgálat a műszaki vizsga részét képezi, és érvényessége megegyezik a műszakiéval. Az érvényességet megelőző napon belül elvégzett sikeres műszaki vizsga esetén a vizsga érvényességének lejárati dátuma (hónap, nap) nem változik.

Továbbra is a műszaki vizsga végén, – a jármű forgalmi engedélyében – érvényesítésre kerül az új érvényességi idő, ami a következő műszaki vizsga időpontja. Mikor esedékes a műszaki vizsga ? Cégünk mûszaki vizsgaállomásán rövid határidõn belül levizsgáztatjuk autóját. A mûszaki vizsga feltétele az érvényes személyi okmányok megléte, vagy a . Ha napon belül jár le autód műszaki vizsgájának érvényessége, akkor úgy vizsgáztatjuk, hogy az új műszaki vizsga érvényessége a lejárat időpontjától . Telephelyünkön vállaljuk minden típusú gépkocsi időszakos műszaki vizsgáztatását felesleges. Foglaljon időpontot nehogy lejárjon a vizsga érvényessége.


Mint minden vizsgára, a műszaki vizsgára is fel kell készíteni a gépjárművét, így elkerülheti a kellemetlenséget, . Sikeres műszaki vizsga után egy tanúsítványt kap az autó, mellyel bizonyítja az érvényes műszaki vizsga tényét, illetve a forgalmi engedélybe ragasztott . Ellenőrizze a forgalmi engedélyben, hogy mikor jár le a műszaki! Ha legfeljebb nappal a műszaki vizsga érvényesség lejárata előtt vizsgáztatja autóját, az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések