2017. április 18., kedd

Téged kereslek

Talán ott vagy mindenhol. Odafent a rózsás színű felhőkben. Idelent a hajnali harmatban. Bármerre járok, téged kereslek.


Beléptél az életembe, és én onnantól kezdve nem tudok nélküled élni. Te vagy este az utolsó és reggel az első gondolatom.

Szükségben is őszintén nevessek. Ott van érzem, benned és bennem. Mindegyik arcban téged . Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van . Authoritative information about the hymn text Jézus, téged kereslek (Jesus, I look for You), with lyrics, PDF files, printable scores, and audio recordings. Létezik olyan, hogy igazi?


Vagy csak ideálokat kergetünk, ha az igaz szerelmet keressük , . Vedd az életem, s kérlek, vezess hm.

Read (8) téged kereslek from the story ha nem lennék by hollander(tavaszka) with reads. Még mindig nem érte ugye? Téged kereslek könnyeimben”.


LAPOZÓS Mert lehet TÉGED kereslek ! Kit föl nap, ég, mind száz nyelven kiáltnak , - Nincs senki mégis, a ki értene , Kit a ki fürkész, . A szabadvers formában írott m tömör, er teljes, rövi néha egyetlen, néha többszavas sorokból áll. Szeretnélek megtalálni! Teljes szívbõl kereslek téged. Hagyd abba a hangos sírást, ne könnyezzenek szemeid!


Mert meglesz szenvedésed jutalma - így szól az Úr. Hervay Gizella idézet: Annyira kellesz, hogy téged kereslek , nem a szerelmet. A Bertici Fivérek Erdély legnépszerűbb előadói közé tartoznak, a Muzsika TV népszerű előadói. Első nagylemezük megjelenésével villámgyorsan befutott . A hétköznapok lelkigyakorlatának lényege az, hogy a résztvevők naponta percet csendes imában, és este percet az elmúlt napra való visszatekintéssel . Available with an Apple Music subscription.


Meggyötörve és szegényen, kereslek téged Jézusom Bűnösen nem hófehéren, de elfogadsz te jól tudom. Mert értem hullott drága vére karod kitárva jössz .

Szabad leszek egyszer, csak téged kereslek Négy fal között éltem évekig Vártam sokat, de nem jött a levél Nem szeret már engem, a barna hajú szerelmem . Kereslek téged Kereslek téged minden percben, agyamban minden gondolat, tehozzád száll minden rezdüléssel mely a szívemből felszakad. Szóhiányos csendes este, emlékekbe temetkezve versek felett elmerengek. Bíbor fényű alkonyatban, délre húzó . Eljött az idő: munkatársat keresek szegedi szalonomba. Az oktatás és a szalon munka .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések