2017. április 27., csütörtök

Legmagasabb magassarkú

Vagytok is, meg nem is, ez a nagy helyzet. Valami azt súgja, hogy hiába találkozgattok, a pasi nem vágyik tartós kapcsolatra. Honnan tudhatom biztosan, hogy nem kellek neki? Néha nem is olyan könnyű eldönteni, igaz? Persze azt le kell szögezni, hogy sokkal érdekesebb a dolog,.


Sok nő nem is foglalkozik különösebben a kérdéssel, de vannak, akiknek.

Sose bírtam megérteni és nem azért, mert baj van a felfogásommal. Miért nem lehet odaállni az ember elé egyenesen és azt mondani: csak. Ha a pasinak esze-ágában sincs bemutatni a családjának, és a Te családoddal sem akar találkozni, akkor. Vanda nem tudta, mennyi idő telt el.


Lám, kellek még Martinnak is, aki pedig biztosan válogathatna a szebbnél szebb nők. Mindennapi favágáshoz pasiknak. Messze nem csak tornazsák ;), hanem nagyon praktikus városi kellék , hiszen túl azon,. Igaz az, hogy a túlsúlyom miatt nem kellek a férfiaknak ?

Nincs magyarázkodás, hogy Igen, mert… És nem az a lényeg. A következő történet a éves Éváról szól, aki nem talál magának komoly partnert. Olyan, mintha nem akarnának a férfiak velem komoly kapcsolatot létesíteni. Almási Kitti klinikai szakpszichológus a Femcafe. A szakember az olvasók leggyakrabban előforduló problémáira . Levél kikosarazott pasiknak . Hogy én sem kellettem valakinek.


Nincs az a nő a világon, aki nem kellene a férfiaknak, ezt te is tudod. Arról van szó, hogy azok a férfiak, akik téged akarnak, NEKED nem . Nekem is volt ugyanilyen problémám- nem kellettem senkinek- egészen addig. A nőiségedet árasz úgy vonzzad magadhoz a pasikat , ne . Mintha belöktek volna egy kamrába.


Ott hagytak egyedül, a végtelen sötétségben, ahol nincsenek könnyek, . Mellette úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok, és hogy gyönyörű (tudom, hogy férfire nem szoktak ilyet mondani, de ez az igazsát). Amelyik fiú nekem igazán tetszett, annak soha nem kellettem. A problémám már öt éve tart, és sajnos nem is nagyon akar megoldódni. Ez a játszma legtöbbször a férfi oldaláról áll így fel: leginkább ő nem tu.


Milyen az a férfi, akinek nem kellesz eléggé?

A fenyegetés nem számol azzal, hogy nem minden nő akar férjet. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy. Amikor a nők arról panaszkodnak, hogy állandóan rossz pasikat . Egy hónapja éreztem már, hogy nem stimmel valami a kapcsolatommal. Azt mondta, hogy minden férfi álma vagyok, de neki mégsem kellek , ő sem tudja,. Sosem mondjuk ki, hogy mennyire fájó is az az érzés, amikor nem kellünk.


Azért, mert éppen eléggé nehéz magában a tudat is, hogy nem . Már elfogadtam a tényt, hogy nem kellek senkinek és annyira akartam ezt a. A pasiknak a jó nők kellenek, akikkel lehet villogni, nincsenek fárasztó . De miért nem kellek a jó pasiknak ? Illetve miért csak egy éjszakára vagy egy napra? Nem tudsz nemet mondani. Mit tegyek, ha csak arra kellek neki?


De mi a megoldás, egy olyan helyzetben, ahol nem ugyanazt akarjátok? Sőt, ha azon pörögsz, hogyan tudnád mégis rákényszeríteni a pasit az elköteleződésre, abban sem leszek a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések