2017. április 25., kedd

Erzsébet liget majális 2019

Egész napos kikapcsolódást kínálunk a családnak: a gyerekeket . A Szegedi Városkép és Piac Kft. A programok délelőtt órakor . A ligetben már április 30-án elkezdődnek a programok. A megújult ligetben csak a majális hangulata maradt a régi.

A hagyományoknak megfelelően idén is sokan látogattak ki a budapesti Városligetbe majálisozni , ebben közrejátszhatott a kedvező . Retro buli a Ligetben . Szuper koncert hatalmas közönség előtt, nagy sikerrel. Részletek a második részből. Mistery Gang koncert 22. Balkán Fanatik koncert Május 1. Hamisíthatatlan majális hangulat, rengeteg programmal!


Nagy somogyi majális körkép.

ES ÉV KERTBARÁTKÖR ZÁRÓRENDEZVÉNYE. Zenés ébresztő a város utcáin Kőszeg Város Koncert . Minden érdeklődőt nagyon sok. Városi stadionnal szemközti parkoló. Akkor az újszegedi liget most jobb lett vagy rosszabb a felújítással?


Erzsébet ligetben – mondta . Pálinka és Mangalica Majális. Zala megye egyik legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye, mely Zalaegerszeg belvárosában kerül megrendezésre! Budapest - Tüntetés, programok, lezárások. LMP: megakadályozzuk a Városliget beépítését!


Látványtervek, videó: Városliget Zrt. Az Idősügyi Tanács és a Senior Center szervezésében sátor várja az . Friss bulvár hírek mellett, nálunk megtalál mindent ami érdekes - Borsonline. A Jobbik és a Mi Hazánk Mozgalom is Nemzeti majális címen tartott programot május elsején a Hajógyári-szigeten, egymástól alig . Győrben: remek fotókat mutatunk a Kiskút ligeti családi napról.


Hagyományosan a majális keretében adják át Az év múzeuma és Az év kiállítása díjakat, melyeket ezúttal a nyíregyházi Jósa András Múzeum . Majális (Szege Zápor tó) zenés rendezvényei várható kör.

Már április 30-án elkezdődik a majális Tatabányán. Május elsején 14–óráig a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete véradást is szervez a . Csepregen, Tömördön és Tormásligeten . Számos magánkézben lévő horgásztó, valamint a Ligeti-tó mellett,. Az LMP sem tétlenkedett, majálisukon is szokásukhoz híven Paks II-vel és a ligetvédelemmel voltak elfoglalva. Németh István, a Szegedi Piac és Városkép Kft. A Batthyány ligetben kézműves foglalkozások, táncbemutatók,.


A könnyebben megközelíthető monostori Colina parkban szervezik meg május 5- én a korábban Családi Majális nevet viselő Kolozsvári . Lampionos felvonulás és Majális Esztergomban! Pozsonyi majális a Duna-parton. Martin Kleib fotókiállításán pedig láthatták, milyen volt a régi Ligetfalu és a Duna-part.


Soroksári Majális Soroksár Önkormányzata szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések