2017. április 12., szerda

Rákosmente augusztus 20

Felhasználói név a tanuló OM azonosítója, jelszó a tanuló születési . Ha szeretne gyermeke előrehaladásáról gyorsan és egyszerűen pillanatképet kapni,. Kréta elektronikus napló váltja fel az előző tanévben. Kérjük, hogy a jelszót az első belépés alkalmával változtassák meg!


Adja meg a felhasználói nevet és jelszót, majd kattintson a bejelentkezés . Napló szülői hozzáférés.

A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni. Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Tagintézmény szintű belépés az e - napló -hoz. Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek : (katt a képre) . Fontos hangsúlyozni, hogy az elektronikus napló nem pótolja – csupán segíti – az iskola és szülő kapcsolattartásának egyéb formáit. Bejelentkezés a Kréta e - napló felületébe.


Az új jelszó ne legyen könnyen megfejthető (pl. a gyermeke neve), de legyen Ön . A Kréta-napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek.

Az ellenőrző könyvvel . Kérjük a tisztelt szülőket , hogy a naplót a gondviselői belépésükkel . Ha megjelenik egy a nem biztonságos weblap. Szülői bejelentkezés . Ennek keretében ügykör . A Kosztolányi Dezső Gimnázium digitális naplót vezet, mely elérhető a. A sikeres bejelentkezést követően a bejelentkezés képernyő eltűnik, és megjelenik az . A belépés folyamata a régi rendszerben: 1. E - napló kezelőfelülete. Belépés az E-naplóba itt . Helyét az elektronikus napló váltja fel. A tanulók oktatási azonosítója (7-tel kezdődő jegyű szám) a tanuló bizonyítványában és a diákigazolványán (ideiglenesen is). Az építőipari kivitelezési tevékenységről.


A jelszót az első belépés után meg kell változtatni. A szükséges szülői - és diák felhasználóneveket és jelszavakat eljuttattuk önökhöz az osztályfőnökön keresztül, a szülői . A gyerekek papír ellenőrzőjébe a mai napon beleragasztunk . KRÉTA napló használata kötelező.

Gyermekük tanulmányi eredményeinek nyomonkövetését lehetővé tevő e -naplós hozzáférés adatkérő lapot csak a hivatalos . Applikáció (csak szülőknek és diákoknak): . Szeptember 13-tól iskolánkban is elérhető az elektronikus napló és ellenőrző. Az alábbi belépésekre van mód:. A szülők az egyedi felhasználónevet és jelszót a szülői értekezleten kapják meg, vagy a gondnoki irodában . Iskolánk elektornikus naplóját INNEN érhetik el!


Szabadon szárnyalhattak a diákok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések