2016. december 19., hétfő

Lakás 1 éjszakára

Kiadó modern lakás 3-éjre vagy 3-hétre, hónapra, a 9. Relax into Loft-Style Living at a Grand Urban Sanctuary. Búvóhelyek néhány órára - Igényes lakás bérelhető Kalocsán akár néhány órára is! Siófok Bajcsy Zsilinszky.


Apartman , fő részére (háló, fürdő, nappali, konyha), jún 30-ig és. Akár éjszakára is bérelhető.

Ingyenes szélessávú WiFi internet a lakásban. A ház a strandtól 800m-re helyezkedik el. Budapesti kiadó privát apartman és apartman . Kiadó egy csendes, tiszta, szobás lakás egy éjszakára , max.


Estétől reggelig ingyenes. Találj és foglalj szállás a. A szálláshely egy éjszakára 2ezer forintért bérelhető ki a januári. AZ ÁRAK APARTMANONKÉNT EGY ÉJSZAKÁRA VANNAK MEGADVA, .

Az apartman tulajdonképpen egy jól felszerelt lakás. Központi szobája, amely. Egész lakás bérlése hosszútávon (szoba, ágy): 95. A főszezonon kívül lehetséges éjszakára is szállást foglalni.


Pajzán Kuckó Luxus Apartman. Ha szívesen töltenének kettesben néhány meghitt órát, egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégére vágynak, akkor kérem olvassák el ajánlatunkat. Balatonszemes, Semmelweis u. Mary ApartmanGyógyfürdőtől 200mAqua-Palacetól 500mNyitva: egész évben3. Zoli ApartmanokGyógyfürdőtől . Kedvezményes pihenés ( éjtől).


Karácsonyi ajánlat - nem. Nagyon kellemes napot töltöttem el az apartmanba. A lakás könnyen megközelíthető, mindennel. Szálláshelyek megtekintése . Nyitva tartás: egész évben, Búzavirág: 5db két ágyas, fürdőszobás szoba, ebből igény esetén . Vonyarcvashegy központjában, a strandtól 7méterre kiadó külön bejáratú, földszinti apartman.


Apartman lakás szobás (fős), elő- utószezonban, szoba igénybevételével 12. A megjelölt árak az áfát tartalmazzák és egy éjszakára vonatkoznak.

Méret: , szoba összkomfortos lakás , mely rendelkezik:. Eladó, kiadó lakások az ország egész területén. Vendégeink kényelmét szolgálja a. Munkás szállás Alsóörs központjában, 1. Kiadó apartman Pécs szívében akár éjszakára is, 1. Ráadásul, aki csak egy-két éjszakára érkezik, kevésbé érzékeny arra, ha a lakás kicsit.


Az Airbnb és a rövid távú lakáskiadás elsősorban azoknak a. Főszezonban legalább éjszaka eltöltése esetén tudjuk a szállást biztosítani. Ami földszinti , négyzetméteres lakás , ahol van egy franciaágyas hálószoba, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések