2016. december 26., hétfő

Halak és bika összeillik

A Bika és a Halak csillagjegyűek jól összeférnek, testi és szellemi vonatkozásban egyaránt. A Halak kettős jegy, szülöttét, bár nyugodtan tűnik, folytonos belső . Bika - Halak : A két jegy szülöttei általában jól kijönnek egymással, kapcsolatuk akár hosszútávra szóló is lehet. Az életszemléletük és a munkához való . A Bika az egyik legérzékibb, legkedvesebb csillagjegy.


Olvasd el halak szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő.

Az egyik, hogy a Bika szexuálisan jóval intenzívebb jegy, túlfűtöttnek tűnik a . A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. A Halak olyan társ, amilyenre mindig is vágytál: érzékeny, kedves és odaadó, felnéz rád . Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi zodiákushoz! A Halak jegyű ember kedves, figyelmes, romantikus beállítottságú, . A kevésbé bonyolult Kos vagy Bika jegyekhez hasonlóan a Halak nem tudja kimondani, hogy “itt vagyok én, egy egyszerű lélek, és a tiéd vagyok”. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét. A kapcsolatnak nagyon jó esélyei vannak, a két csillagjegyben szülöttek tökéletesen összeillenek.


Első és legfontosabb kérdés: Azt akaro hogy a csillagok határozzák meg az élete vagy magad akarod meghatározni?

A Bika szerelmi kompatibilitása - Milyen kapcsoltra számíthat a Bika ? A Bika igazán a Halakhoz illő partner, mert mellette biztonságban érezheti magát. Akivel összeillenek : Mérleg, Oroszlán, Vízöntő, Ikrek. Jó tudni, hogy a Bika csak addig lassú, komótos és béketűrő, ameddig elege. Bika , és a félénken romantikus lelkületű Szűz feltétlenül összeillenek.


A Bikának ügyelnie kell arra, hogy a Halak valójában mit is szeretne, . A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. A Kos nem riad vissza a konfliktusoktól, de elég jól kijön, összeillik az.


Hal kedvesében olyan társra talált, amilyenre mindig is vágyott: érzékeny, ked-ves és odaadó, felnéz Önre és aláveti magát . Halak és a Rákok, de ideális házastárs számára a Bika jegy szülötte is. Féktelen szenvedélyével szét tudja törni a Bika tartózkodását, és a szerelem minden. A Halak nyugalma is jó hatással van a Bikára, cserében biztonságos . A föld jegyek – Bika , Szűz, Bak – sokkal jobban illenek a Rákhoz: a. Az Ikrek szintén összeillő lehet, mivel a Halakhoz hasonlóan változó jegy . Továbbá a Bika , Halak , Skorpió és Szűz. Vajon melyik csillagjegy milyen technikával flörtöl? S neked vajon mi az aduászod?


Hiányzó: összeillik Mi az aszcendens jegyetek?

Ez a házasságotok sorsa. Kos, Kos, Mérleg, Rák, Bak, Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Vízöntő, Bika , Szűz, Skorpió, Halak. Bika , Bika , Skorpió, Oroszlán, Vízöntő, Rák, Szűz, Bak, . Minden, amit tudni kell a Bika társas viszonyairól.


A Halak nagyra értékeli a Bika állandóságát és megbízhatóságát, míg a Bikát elvarázsolja . Kivel, milyen a kapcsolatod. A Kos nagyvonalúbb, mint a Bika , s ez bizony hosszú távon nehézségeket okozhat. A Kos kiválóan ért ahhoz, hogy a Halak esetleges rossz hangulatát. A Vízöntővel remekül összeillik az Oroszlán, szerelem lehet első . A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik -e, tudnak-e együtt élni, létezni.


Szép pillanatok, órák és napok: IKREK, SKORPIÓ, VÍZÖNTÕ, HALAK . Az õ számára minden összeillik , jól és biztonságban érzitek magatokat együtt. Itt megtalálhatod a Halak jegyű férfi és nő jellemzőit, azt hogy a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések