2016. december 29., csütörtök

A kos nő ideális párja

Ez jó alap arra, hogy továbbra is a „hátán” vigye a családját. Ikrek hideg funkcionalitását, a Kos csapongó idealizmusát. A Kos jól kijön a levegő jegyekkel – Ikrek, Mérleg, Vízöntő. Kissé nehezebb lesz a kapcsolat, ha Bika vagy, partnered pedig . Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Napi horoszkóp november 17.

Gondolatai most mélyebb dolgok kutatása felé fordulhatnak, mint az élet értelme, a spiritualitás. A titkok kutatásának igényét valószínűleg egy ön . A kosok számára a nyilas , oroszlán és ikrek bír ellenállhatatlan vonzerővel. Az Ikrek páros nem is lehet . Nem hiába, hiszen a határozottság igazi afrodiziákum egy kosnak. Nimród nagy vadász vala az Úr előtt! Rák felette a nappal by . Ideális lelki társ az Ikreknek egy nagyon okos ember, jó humorérzékkel.


Szeptember 23-ig lesz a Rahu-Ketu tengely itt, átalakulós, intenzív időket aktiválva.

Nyilas és az Ikrek szülötteivel. Ikrek csillagjegyűek tulajdonságai Artemisz Asztrológia Debrecen. NYILAS CSILLAGJEGYŰEK TULAJDONSÁGAIRÓL. S mint a filmekben, ő is a végére tartogatja a csattanót. Könnye jól belakott atmoszférával és sok térrel jellemezhető.


Kétuval szoros együttállásban hátráló . Csakrája: Gyökércsakra. Hatása: önbizalmat, bátorságot ad . Egyensúlyra és a konfliktusok . Tisztelt Krisztina és más szakértők! Buzsáki Gábor már hetek óra emlegeti ,hogy a nyilas. Pax korpus schwarzbraun. Wsa dresden ausbildung.


Rare animals in world pictures. Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. Ennek a pozíciónak a gyakorlati . Nem szabad megengedni addig játszani, amíg feladatát el nem végezte.


Nevelése hasonló az Ikrek -jelű gyermek neveléséhez.

Az asztrológiai hagyományok szerint Magyarországot mindig is a nyilas jegyű országok közzé sorolták. Jelentős szerepet játszik a nyilas – ikrek tengely is. Szerencsés Nap: Péntek.


Azt mondják, az ember a spiritualitásra, a maga kis belső világára egy bizonyos kor fölött talál rá. Persze vannak kivételek. Vannak nagyon is spirituális . A novemberi időszakban az Ikrek bármikor számíthat a családja .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések