2016. december 22., csütörtök

Betegtájékoztató füzetek

Kérjük, válassza ki az Önt érintő témaköröket, vagy keressen betegség kategóriákra, és máris válogathat a tájékoztató füzetek között, melyeket az Ön egyetlen . Ez a személyre szabott tájékoztatás a betegtájékoztató füzetek tartalmának . A betegtájékoztató füzetek éppen ebben lehetnek a segítségünkre, hiszen pontosan azokat az információkat gyűjtik össze, melyekre a . Diétás könyvek és füzetek . A keresett kifejezésre nincs találat. Naponta bővülő kínálatunkból rendelj házhoz az Alexandra Online Könyváruházból. Betegtájékoztató füzetek - Ha szorít a mellkas. Sikerkönyvek, állandó kedvezmények, akciók, hírlevél.


A betegeknek szóló információs csomagnak, melyet mind betegtájékoztató - füzetek , mind pedig hangos CD formában is rendelkezésre kell bocsátani, . Böszörményi Nagy Klára - könyv. Dory fantáziája elszabadul Abby Hanlon epub. Megjelenés – kórházban vagyok! Cél a gyógyító tevékenyég támogatása, betegtájékoztató füzetek , intenzív tantermi oktatás és pszichológiai . Beszéljünk a Parkinson- kórról.


Hozza ki a lehetô legtöbbet kezelésébôl! Az Ön megfelelô gyógyszeres . A fertőzés egy olyan folyamat, aminek során a szervezetünkben. BETEGTÁJÉKOZTATÓ FÜZET I. A füzet eredeti címe: Kidney Disease: A Guide For Patients And Their Families. Fordította és szerkesztette: Dr.


Betegtájékoztató füzetek

Hatékony együttműködés jön létre az ellátórendszer tagjai között, betegtájékoztató füzetek kerülnek bevezetésére. A Magyar Vese-Alapítvány . A projekt eredményeként a legnagyobb . Feladatok és jellemzők, Tesztfüzetek, Javítókulcsok. Szakmailag lektorálta: dr.


Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Információs füzetek Jogszabályok KOZ közlemények Közgyűlési jegyzőkönyvek Közhasznúsági beszámolók KSH. A SpringMed Kiadó Onkológia sorozatában megjelent az Amit a vesedaganatokról tudni kell című . Urológiai Osztályának betegtájékoztató és felvilágosító füzete a prosztatarák. Az alábbi füzetben szeretnénk segíteni Önnek, hogy a lehető. Célkitűzés, témaválasztás.


Betegtájékoztató füzetek

Az általunk feldolgozatlan területről készülő tájékoztató témáját részben betegforgalmi adatok, partnereink és a betegek kérése, . CíAmit a bőrrákról és a melanoma malignumról . Megyei Könyvtár Kisfaludy Károly Könyvtára. OBSI Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet. MedMondó címet viselő füzetek egy-egy betegség rövid leírását . Az Eredménykommunikácisó füzet letölthető a következő linkre kattintva: Letöltés . Letölthető betegtájékoztató: Táplálkozás és daganat.


CíSpringMed betegtájékoztató füzetek : onkológia. Városi Könyvtár - Keszthely TextLib WWW V2. Mappa, Iroda, Füzet , Brosúra. Implantátum Passport-ot, egy kis füzetet. További betegtájékoztató füzetek megjelentetését is tervezzük.


Betegtájékoztató füzetek

Ez olyan hiánypótló munka, mely mintául szolgál más kórházaknak is - tudta . Ruzsa Ágnes MKOT elnök tartott betegtájékoztató előadást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések