2016. december 28., szerda

1203 Budapest

1203 Budapest

Garanciával, ekkor fékolaj és ismét váltóolaj csere is megtörtént, illetve a kiegészítő szimeringek, futómű beállítás is történt. Többször jártunk ott futómű állítás miatt. Teljes körű futómű javítás, futómű beállítás minőségi alkatrészekkel, korszerű eszközparkkal. Megbízható, márkafüggetlen szervízünkben felkészült csapat várja! Siófok Kisfaludy utca 18.


1203 Budapest

A futómű beállítás fontossága alapvetően határozza meg az autó komfortérzetét és biztonságát. Időpont egyeztetés nélküli fogadás. Időszakos karbantartási ellenőrzés.


FORD márkaképviselet, FORD márkaszerviz, futómű beállítás , gépjármű olajcsere, . Futómű beállítás - Országos Szaknévsor. Garantált optimális futómű beállítás 3D-s John Bean futómű beállító készülékkel. Lézeres futómű beállítás. Olajcserétől a motorgenerálig. Fék, futómű javítás, - beállítás.


Vállaljuk kopó alkatrészek cseréjét, . Hozd be a MARSO-hoz autódat műszaki vizsgáztatás. Bérautóink igénybevétele balatonboglári, siófoki és dunaújvárosi telephelyeken. Műszeres futóműbeállítás.


Márkaszervizeinkben elvégezzük a szerződés teljes . Hirdetés - A gépjárműjének futóműve rendkívül kiszolgáltatott helyzetben van a nem. Holló László festőművész kiállítása. A futómű ellenőrzése és beállítása mindenképpen ajánlott meghatározott. Ezen az oldalon még egy cég sem szerepel! Balatonföldvár legfelszereltebb, legmodernebb, nyugati színvonalú műhelye, fiatal, profi, szakképesített csapattal várja szeretettel!


A futómű-mérésnél és beállításnál azt vizsgáljuk, hogy egy járműnek a. Honnan ismerhető fel, ha szükséges a futómű beállítás ? Az eredetiség vizsgálat, a futómű beállítás , karosszériajavítás, műszaki . A modern futómű beállítás rendszereinek bemutatása - Gáspár Csaba a Weszti Kft. Az Autó Doktor Horváth Kft. Információk, vizsgaállomások hasznos . Javítás, átvizsgálás, műszeres futómű állítás. Autódiagnosztika, műszaki vizsga, eredetvizsga, klímatisztítás, autópolírozás, kézi autómosó a Kovács Autószerviznél Kaposvár - Dombóvár . Megtalálta amit keresett, üdözöljük oldalunkon!


Tolna megye a Telefonkönyv adatbázisában. Parkradar, Le Xenon, Lámpamosó, Esőszenzor, Elektromos futómű állítás , Lejtmenet vezérlés, Visszagurulás . Autókereskedők S11EAston.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések