2016. december 27., kedd

Pénztáros állás békéscsaba

Pénztáros állás békéscsaba

Friss pénztáros állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A legfrissebb békéscsaba (és környéki) bolti eladó, pénztáros , áruszállító és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat . A könnyű kezelhetőség, és a weboldal tartalmának optimalizálásának érdekében Cookie-kat használunk. Azzal, hogy a weboldalt használja, Ön egyetért a . Adminisztráció, Asszisztens - Értékesítési titkárság területére, Teljes . TESCO Pesterzsébet Hipermarket.


Pénztáros állás békéscsaba

Aktuális állásajánlatok a MediaMarktnál. Küldje el önéletrajzát és találjon új. Feladatok: pénztárosi feladatok ellátása vevők és ügyfelek tájékoztatása az aktuális akciókról, kedvezményekről.


SPAR Logisztikai Központ. Raktári, szállítási, logisztikai állást keresel? Több mint éve immár magyar . Amennyiben szeretnél egy stabil, fiatalos csapat tagja lenni, . Budapest - Bevásárló utca 4. A dm országszerte több mint 2üzlettel büszkélkedhet.


Pénztáros állás békéscsaba

Boltjainkban üzletvezető, üzletvezető-helyettes, eladó- pénztáros és takarító . Nyitott pozíciók › Tovább! Ha valamelyik álláslehetőségünk felkeltette érdeklődését, kérjük,. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. A békéscsabai Kik üzletébe heti órás eladó- pénztáros t keresünk! Megjelenítés Részletes keresés.


Az alábbi munkakörökbe. Kiemelt és kisvállalati ügyfélszegmens csoportvezető (határozott időre). Digitális Csatornák és Contact Center. Lakossági szolgáltatások. Van tapasztalatod eladóként?


Szeretnél egy jó csapatban dolgozni és érdekelne egy BOLTI ELADÓ- PÉNZTÁROS állás ? Ha igen, akkor biztosan Minket keresel . Shop eladó és kútkezelői állás . Békéscsaba , Kétegyházi út 7. Benzinkút kezelő és shop eladó állás Nagytarcsa és III. Ruházati eladó- pénztáros (Szolnok). Imádod a ruhákat és érdekel a divat?


Adataid megadásával létrehozhatod profilodat, és állásértesítőt állíthatsz be, hogy elsőként tudj a legjobb állásokról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések