2016. december 21., szerda

Felsőtárkány bolhapiac

Felsőtárkány bolhapiac

Bolhapiac a felsőtárkányi tónál, Felsotarkany , Hungary. Főként gyermek ruhákat és. A szervezők kérése: Kérünk mindenkit, hogy a vasárnapi parkolásnál figyeljetek az új közlekedési táblákra a tó környező utcáiban! Egerben az elmúlt évben az amerikai mintát követő . Rendezvények, események a Bükk kapujában.


Felsőtárkány bolhapiac

Felsőtárkány - a felsőtárkányi tó parton - m. Néhány tucat árus és vásárló, na meg a . Be: kisvonat menetdíj: kb. Az Andornaktályai Zsibvásár egy bolhapiac , vagyis a feleslegessé vált használtcikkekre szakosodott, elsősorban magánemberek közötti árucserére szolgáló . Napsütés, jó idő, sok eladó és még több vásárló volt ma a felsőtárkányi tónál. A tavaly év végi első bolhapiac annyira jól sikerült, hogy a szervezők máris rámozdultak a következőre - ráadásul bababörze sarok is lesz. Megbízható, ellenőrzött tartalom.


Ha csatlakozni szeretnél az eladók . A Kárpát Egyesület Eger túrája 8. Nálunk így megy az egri, az andornaki és a felsőtárkányi bolhapiacon is. Itt távolság szerint sorbarendezve gyorsan megtalálod a legközelebbi kerékpár üzletet! A Vénusz-Neptunusz kvadrátja az ön hatodik sorsterületét érinti, könnyen lehet, hogy egy fertőzés, vírus ágynak dönti. Ha a helyzet nem javul, . Lukács László - Az élet iskolája. BOLHAPIAC FELSŐTÁRKÁNYBAN Büfé: Pöttyös Kávézó, a házi . Tovább a szervezők adatlapjára.


Felsőtárkány bolhapiac

Celldömölk - Nagyvárad utca . Minden hónap második vasárnapján bolhapiacot rendeznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések