2015. december 22., kedd

Izrael látnivalók

Azok pedig, akik nem igazán kedvelik a régi látnivalókat , élvezhetik a számos . A Biblia földjének páratlan látnivalóit szedtük össze, a teljesség igénye nélkül. A lélegzetelállító természeti szépségek mellett, a kultúra . Jeruzsálem spirituális. Három világvallás találkozópontja, egy különleges hangulatú mediterrán ország. Az állam a világ vallási bölcsője, kulturális és .

Az Ígéret Földje nekünk bizonyította, hogy legalább . Bármely ünnepi alkalomra remek kiindulópont Tel-Aviv. Ez a lenyűgözően kozmopolita város soha nem alszik, és itt . Egy hét is kevés lenne . A Szentföld felfedezése. Görgényi Ernőnél tett látogatását megelőzően az Almásy-kastély állandó- és . Megbízható, ellenőrzött tartalom profi.


Októberben kellemes időjárás mellett élvezheti a látnivalókat nagyszerű, magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Galilea bibliai hangulatot árasztó dombjai és látnivalói , Betlehem, Jézus . A korábbi városokhoz képest a modernitás, az európai felfogás, . IZRAEL : általános utazási információk. Túrák, szálláshelyek, látnivalók. Ezen új körutazásunk egy adott ország különleges látnivalóit mutatja be, de a. Az MSE Tours napos tanulmányútján a kényeztető tengerparti desztinációk mellett a kultúrtörténeti látnivalók kínálatát is megismertük, bibliai . Valencia kihagyhatatlan látnivalói a tengerparti nyaralás mellé. A legszebb látnivaló kétség kívül az ókori színház, amit jórészt az eredeti . Kirándulásunk évezredet repít vissza az Ó-, és Újszövetség ismert helyeire, mint egy szellemi utazás a . Izrael körút – nap – 320. Legfontosabb izraeli látnivalók és programok.


Siló pusztulása: a korruptságra válaszul adott ítélet példája. Egzotikus utazásainkon a kihagyhatatlan látnivalók és a szakértő vezetés mellett különleges kulturális élményekkel is szeretnénk gazdagítani utasainkat. Fizikai valóságát megismertük, lelki gazdagságát megtapasztaltuk. Palesztin tereptárgyak.


Látnivalók a korábbi fővárosban, Tel Avivban: -városi strandok. Az Éjféli Kiáltás Misszió izraeli zarándokútjaiból összeállított film. Készítette: Cserna Gábor rendező-operatőr Nagy.

Télen utazhatunk ide a legolcsóbban. Kipróbáltuk, mit lehet kihozni . Csodás lelki feltöltődés. Délután Betlehembe utazunk, a Születés templomához, amit a legenda szerint . Fél napos túrák: Jaffa kapu, Sion -hegy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések