2015. december 18., péntek

Nem kívánt oldalak letiltása

Ha a következő problémákat tapasztalja a Chrome-ban, akkor elképzelhető, hogy nemkívánatos szoftver vagy rosszindulatú program került a számítógépre. Az adott webhelyről származó előugró ablakok engedélyezése vagy letiltása . Ha még mindig nem kívánt előugró ablakokkal találkozik: Próbálkozzon meg a . Nem kívánt felugró ablakok vagy webhely-átirányítások eltávolítása. A hibát böngészőeltérítés is okozhatja.

A böngészőeltérítő olyan kártevő . Egy weboldal nem küldhet úgy push értesítést, hogy annak ne. A Letiltás menüben azokat az oldalakat láthatjuk, amiket kézzel tiltottunk le. Ha a szerkeszteni kívánt webhely már szerepel valamelyik listában, és át szeretné azt helyezni egyik listából a. Ha a webhely nem szerepel egyik listán sem:.


Ki: A reklámok és más, nem kívánt tartalom tiltásának mellőzése a webhelyen. Konkrét hirdetés letiltása (tartalmi oldalakon ).

A felugró ablakok tiltása alapértelmezés szerint be van kapcsolva, ezért nem kell. Családi beállítások használata a nem megfelelő webhelyek. Az Internet Explorer és a Microsoft Edge böngésző használatakor letilthatja a nem megfelelő webhelyeket az Xbox One. Válassza ki a webszűrés kívánt szintjét. Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.


A kívánt információ gyorsabb megtalálása érdekében a Chrome az. A használati statisztikák általában nem tartalmaznak weboldalakhoz tartozó. Chrome böngészőt, engedélyezett vagy letiltott szinkronizálás mellett. Ilyenkor könnyű rájönni, hogy melyik oldal kezdett zenélni vagy videót.


A BlockSite-ben megvalósított érdekes funkció az, hogy letilthatja a nem kívánt webhelyeket tartalmazó hivatkozások letiltását , anélkül, hogy a felhasználó . A legnépszerűbb hirdetésblokkoló immár androidos telefonra és tabletre is elérhető. Blokkold a tolakodó felugró ablakokat, az idegesítő videóreklámokat és . Nem sokkal korábban a Chrome átirányító bővítményei csak Windows rendszeren. A probléma itt az, hogy a megnyitott oldalak malware-t rejthetnek.


A hirdetés eltüntetése vagy nem eltüntetése mindenkinek az egyéni döntése,.

Oldal beállításainak szerkesztése. Akár szöveges hirdetések letiltása is Opera segítségével. Vannak olyan helyzetek, amikor nem szeretnénk, hogy egy bizonyos weboldal.


Fontos, hogy minden blokkolni kívánt oldalt új sorba írjunk és az IP cím . Attól kezdve , hogy egy oldalt letiltottál, az adott oldal nem tudja a bejegyzéseidet és a hozzászólásaidat kedvelni, azokhoz hozzászólni. Nyisd meg a letiltani kívánt oldalt. Jelöljük be a letiltani kívánt modulok (Search, History és Activity Tracker). A megjelenő oldal felsorolja a webhelyünkön pillanatnyilag elérhető . Előugró ablakok letiltása kicsit több mint fél perc alatt. Webhelyek letiltása macOS-en.


Nézzük, hogyan tehetünk nem kívánt oldalakat tiltólistára a macOS-ben. Erőszakos, félelmet keltő vagy . Ha már betöltődött a kívánt oldal , akkor néha érdemes egy másikat betölteni egy. Itt választhatunk a jelszó mentése és ezen a webhelyen való mentés tiltása között.


Ha valakitől nem szeretne többé üzenetet kapni, a feladót letilthatja , és a levelei. Megjegyzés: Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani . Ha nem szeretne hallani valakit, vagy nem kívánja, hogy egyes játékosok kapcsolatba lépjenek Önnel az Xbox One konzolon, elnémíthatja a nem kívánt . Tegyen rendet az Üzenetek képernyőn a partnerektől érkezett spam üzenetek áthelyezésével a blokkolási mappába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések